Человек не терпит насилия!

Наумов у кайданках

Спочатку ми зі Схеми: корупція в деталях — RFERL показали, як екс-бригадний генерал СБУ Андрій Наумов виглядає в принципі…
Тепер принесли вам фото, як він виглядає у кайданках!
340097461 595185942638798 8094433123662931763 n 340148981 6369545986412996 2222120270944596791 n 340186945 601356515211394 4277364838798675175 n
Це фото з сербського суду у Ниші, де Наумов сьогодні активно заперечує звинувачення у відмиванні грошей. Мовляв, 608,000 євро та 125,000 — це сімейні гроші.
Проте у цьому світлі ще цікавіше читати матеріали по іншому підозрюваному у держзраді — Кулінічу, які днями оприлюднили Державне бюро розслідувань та Служба безпеки України.
Ще під час підготовки нашого першого матеріалу про Наумова, ми ламали голову — як довести його впливовість під час каденції Баканова, а, виявляється, все було записано. Сподіваюся, українське слідство зможе знайти можливість продемонструвати ці записи і сербському правосуддю, яке нині заслуховує версію про «сімейні гроші».
Валерія Єгошина
Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. Последний патрон писец- 10 человек с автоматами при задержании уложил .- даа -ага в живых оставили угу конечно . Ну кто оставит без защиты свидетеля ?-еще чекист. индийские сериалы боливуда более содержательные.

  2. Аху*ть роботягі з дбр і вб сбу.

    Ви що не знаєте кого і куди Наумов призначав в прикордонні регіони?))

    Наприклад любімого Уйо*Ка Осіпчука призначив перед війною на Львів. Той привів з собою 30 кончених долбо*обів) яких ніде вже не хотіли бачити (переважно з східних і південних областей) Вивів в розпорядження неугодних
    Незаконно і швидко (бо знав що буде реальне вторгнення) роздав їм службові квартири з неоформленого державного будинку. Потім гарант звільнив Осіпчука і пропали з ним половина найближчих уйо*боків, а інші ще залишились)

    Пздц, ви там не перевтомились?)

    1. журналист Янина Соколова все детально описала- неумомянула некоторые детали.- все ето знали давно.- только сейчас нужна обратка кто лепил и фабриковал уголовные дела против украиских патритов в силовых структурах- их сотнями было скомпроменированы и уволено начиная с 1991 года-вот сетого нада начать !!!

  3. Осіпчук призначав на посади дятлів за бабло,які кришували бізнес медведчука на Львівщині і продовжують кришувати митницю і колаборантів по вуха в крові!

  4. Бред повний!!
    У записах немає конкретних імен. Підставте імя зеленського і теж буде дуже складно. І так далі.
    Наумов був суто комерсант не більш того. Тому і втік, бо не воїн. Зберіг своє життя.

  5. )))
    В нас навіть немає записів Якименка і ко а він чомусь втік в росію)

    Комерсанти Януковича чомусь в росії

    Комерсанти Поросенка чомусь в Британії в Ізраїлі

    Всі хто продавали Україну чомусь кудись виїхали))

  6. Всіх працівників призначених на посади зрадником-москалем наумовим звільнити з посад та відправити захищати Бахмут!

    1. Теоретично так а практично . хто це зробить?- Тут цілий батальйон набрати можна але кого вони захищати будуть? Правильно садить- садить- садить конфискація знову садить без перестанку е за що і е кого.

  7. Ви думаєте, що Наумов і Кулініч це вся російська агентурна мережа в Україні ще й перед війною?:)))

    Діти в кєдах. Чи ви каву з ними п’єте?

    Да Наумов по областях пороставляв вірних корупційних зрадницьких псів, які ж і розставили на цікаві посади своїх родичів або тих, кого їм рекомендував Кулініч через Наумова.

    Так росанент Осипчук з СБУ Львова поставив на оборонний комплекс Львівщини якогось свого родича. Чому на оборонку а не контрабанду чи економіку? Дивно

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Сербія відмовила в екстрадиції Наумова через заяву Зеленського

Ще в березні 2022 року президент назвав Наумова зрадником, хоча справу за цією статтею не відкрили і досі. Одним із…
У пошуках внутрішнього ворога. Ексголову кримської СБУ почали судити за держзраду

У пошуках внутрішнього ворога. Ексголову кримської СБУ почали судити за...

Шевченківський районний суд міста Києва почав розглядати по суті справу за обвинуваченням колишньго керівника Головного управління СБУ в Автономній Республіці…
У погоні за човном: як "гаманець" Баканова сів до в’язниці в Сербії і чи є в тому російський слід

У погоні за човном: як "гаманець" Баканова сів до в’язниці...

Як топчиновник СБУ виявився звичайним контрабандистом, якого згубила жадібність, і скільки він заробляв на оборудках. Минулого тижня сталась одна непересічна…
НОВОСТИ