Человек не терпит насилия!

Чубенко очолив дисциплінарну комісію АРМА.

chubenko foto

Важливий орган по притягненню до відповідальності чиновників очолив Антон Чубенко. Подейкують, що так позбавлятимуться неугодних та інакомислячих.

Перший на черзі став Станіслав Серьогін. Пройшов тестування на Голову АРМА, був героєм публікацій (https://nashigroshi.org/2020/04/02/arma-ne-mozhe-znayty-upravyteliv-na-nerukhomist-zi-spravy-klymenka/; https://www.unian.ua/politics/lyudi-z-otochennya-ogoloshenogo-v-rozshuk-kuratora-min-yustu-pretenduyut-na-golovu-arma-zmi-12129870.html; https://blog.liga.net/user/sseregin/article/49897) брат колишнього члена НАЗК Олександра Серьогіна.

Що ми знаємо про Чубенка (https://ord-ua.com/2022/11/18/psevdoeksperti-kishenkovi-gromadski-utvorennja-golovnij-jurist-arma-anton-chubenko-visloviv-te-shho-dumaie-pro-analitikiv-jaki-vikrivajut-neefektivnist-roboti-arma/).

GPT каже, «що Антон Чубенко це відомий український спеціаліст у сфері фінансового моніторингу та запобігання легалізації (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом.

Він має багаторічний досвід роботи у сфері боротьби з корупцією та організованою злочинністю, а також консультування урядових органів та бізнес-структур з питань ведення фінансового моніторингу.

Антон Чубенко є засновником та керівником компанії, яка спеціалізується на наданні послуг з аналізу та оцінки фінансових ризиків, виявленні та запобіганні випадкам легалізації доходів, фінансуванні тероризму та інших злочинних дій.

У своїй роботі Антон Чубенко використовує сучасні технології та інструменти, такі як штучний інтелект, машинне навчання та блокчейн, що дозволяє йому забезпечувати високу якість послуг та ефективність виявлення фінансових злочинів.

Він також є автором численних наукових публікацій та виступів на міжнародних конференціях з питань боротьби з фінансовою злочинністю та вдосконалення систем фінансового моніторингу».

Ну що ж пораємося далі…

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Цікаво чи побачать в Агенстві загальновідомий факт, що заступником директора «Бізнес-центру «Навігатор» був (можливо, і досі є) Андрій Гриценко. 2012 року Гриценко володів компанією ТОВ «ГФ меркурій сервіс», попереднім співвласником якої був Володимир Потьомкін. Також, як повідомляло «клименківське» видання «Vesti.ua», адвокатом «Бізнес-центру «Навігатор» був Олександр Серьогін, зашкварений член НАЗК.
    Брат Олександра Серьогіна Станіслав Серьогін у липні 2019-го призначений на посаду начуправління Центрально-західного міжрегіонального теруправління АРМА на абсолютно «прозорому» кадровому конкурсі за активною участі Андрія Потьомкіна.
    Потьомкін і Серьогін редйеріли разом той Навігатор, а справи того часу досі розслідують детективи НАБУ.

  2. Яка ж ти хвора істота. Сам про себе пишеш статті, потім сам коментуєш, а потім все це виставляєш за якийсь піар. Ти повний довбень

  3. Нещодавно прийшла інформація про можливий вплив Серьогіна Станіслава через свого брата — зашквареного члена НАЗК який ходив під Корчак на роботу НАЗК.

    Є свідчення про факти конфлікту інтересів НАЗК і Станіслава Серьогіна.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ