Человек не терпит насилия!

У Черкаській області рейдерське захоплення с/г підприємства – Офіс протидії рейдерству Міністерства юстиції в долі

mju rejderi

Товариство «Красногірське» розташоване на мальовничих землях Черкащини і вирощує зернові культури, розводить велику рогату худобу, надає сільськогосподарські послуги.

17 березня 2023 року до господарства приїхали рейдери. Оскільки ніякої охорони в товаристві нема, є лише працівник на прохідній, то далі все відбувалось швидко: зловмисники наших спеціалістів зігнали в один кабінет, погрожуючи пістолетом, із серверної кімнати видерли техніку, як кажуть, з живим, і привели в кабінет нового директора. Із вуст рейдерів звучала фраза «Губернатор в курсі». Детальніше: https://gazeta-fp.com.ua/news/u-cherkaskij-oblasti—rejderske-zakhoplennya-gospodarstva.

Як виявилося в ніч з 16 на 17 березня 2023 року було внесено зміни в реєстри, які ведуться Міністерством юстиції щодо зміни керівника товариства. Відбулося рейдерське захоплення. Детальніше: https://kurkul.com/news/32718-na-cherkaschini-reyderi-namagayutsya-zahopiti-fermerske-gospodarstvo.

Зверталися до Міністерства юстиції де протидією рейдерства займається цілий «офіс протидії рейдерству» — реакції немає, досі опрацьовують.

Зверталися до Народного депутата України Віталія Войцеховського (по Черкаській області) – виступив із офіційним зверненням на пленарному засіданні Верховної Ради України щодо подій, які сколихнули Черкащину.

Виступив на брифінгу Голова Черкаської обласної державної адміністрації Ігор Табурець – повідомив, що він ніякого відношення до цього немає.

Але «офіс протидії рейдерству Міністерства юстиції» досі мовчить та нічого не виправляє.

Джерело: https://kurkul.com/news/32753-piddane-reyderskiy-atatsi-pidpriyemstvo-z-cherkaschini-ne-vidnovilo-robotu.

Прошу поширити цю інформацію та надати допомогу у негайному внесенні змін до реєстрів Міністерства Юстиції України щодо виключення рейдерських осіб із числа директорів товариства.

Наше товариство дає роботу людям, платить податки та фінансує потреби військових підрозділів, які направлялися із Черкащини на передову.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ