Человек не терпит насилия!

Хейло чи Хуйло?

Керівник ДП «Укрвугілля» Хейло підтримував «Беркут», мав бізнес у Криму і називав українську владу «хунтою», його дружину-суддю звинувачували у брехні, а сестра курує корупційні тендери у ДП «Селидіввугілля» — ЗМІ
«Наші гроші» викрили ДП «Селидіввугілля» на системній корупції у сфері держзакупівель. За матеріалами видання, компанія купувала підшипники у 5-10 разів дорожче, ніж вони коштували на ринку. Ця історія отримала несподіване продовження.
Тендерним комітетом ДП «Селидіввугілля», як повідомляє «Прозорро», керує така собі Марія Хейло. Крім того, що вона протягує корупційні оборутки на державному підприємстві, Хейло є співвласницею ТОВ «Гарант-Груп», яке з березня 2014 року працює в окупованому Донецьку.
У Марії Хейло є брат – Олександр Хейло. Він – керівник ДП «Укрвугілля». У минулому – менеджер Олександра Януковича, працював у компанії «Енергоінвест Холдинг».
У Олександра Хейло є дружина – Яна Хейло. Вона – суддя Донецького апеляційного суду. У 2019 році Вища кваліфікаційна комісія суддів перевіряла її на відповідність займаній посаді, і накопала дуже багато цікавого. Зокрема, Яна Хейло після анексії Криму двічі відвідувала анексований півострів, одна з цих поїздок тривала 64 дні. До Криму також їздив Олександр Хейло. І їздив, схоже, не відпочивати. 5 листопада 2014 року він став співвласником зареєстрованого у Росії ТОВ «Фест Трейд». Яна Хейло приховала цей факт при оцінюванні.
А ще при перевірці судді Хейло ЗМІ з’ясували, що її чоловік у Facebооk шерив тези на захист бійців «Беркута», називав постмайданну владу хунтою і сумнівався, що держава Україна взагалі колись існувала.
До речі, дружина Хейло досі працює суддею, незважаючи на той скандал з атестацією.
Цікаво, чому не реагує на це СБУ та її новий керманич чи йому головне вигуляти собаку? Невже важко ліквідувати загрозу безпеці України від сімейки Хейло?

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Зараз перевоспитався,носить вышиванку та спивае патриотични писни
    Был молод и глуп, осознал

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ