Человек не терпит насилия!

На Сумщині Липоводолинську селищну раду очолює корупціонер Володимир Штанько — який турбується лише про карман власної сім’ї.

fb img 1678174774083

До нас звернулися мешканці селища Липова Долина що на Сумщині, та розповіли про безчинства місцевого голови Володимира Штанька.

Невелике селище, уже декілька років поспіль потерпає від недосвідченого управлінця, який взагалі не розуміє всі обов’язки селищного голови.

В 2021 році Володимиру Штаньку законно і вірно було повідомлено про підозру у вчиненні корупційного злочину. Наразі, дану особу потрібно відсторонити від займаної посади. Оскільки займаючи посаду селищного голови, під час війни він масово краде бюджетні кошти за попередньою змовою з групою осіб, та продовжує займатися корупцією — використовуючи як інструмент своєї корупційної діяльності «посаду голови селищної ради».

Отримавши клопотання слідчого про відсторонення від посади, яке буде розглянуто на засіданні Зарічного районного суду Штанько розпочав не законні дії — направлені на уникнення від притягнення до відповідальності.

Зокрема, на сесії ради депутати — вийшовши за межі своїх повноважень: підготували не зрозумілі та смішні листівки до різних органів влади де безпідставно звинувачують інших осіб в даному корупційному злочині, який насправді вчинено однією єдиною особою — головою селищної ради Володимиром Штаньком.

В Україні вже рік війна, а Володимир Штанько вкладає всі бюджетні кошти в благоустрій селища. А робить він це тому, що саме таким чином може красти бюджет. До своєї злочинної схеми він залучив свого сина Романа, який є власником будівельного магазину. Фактично близький член сім’ї селищного голови задіяний в багатьох епізодах крадіжок бюджетних коштів. Нами встановлено цілий ряд осіб, які відповідно до інформації розміщеної на офіційній торгівельній площадці «Прозоро» є фігурантами корупційних злочинів Липоводолинської селищної ради.

Наприклад, під час війни , за дорого, Штанько купує різні засоби побутової хімії у доньки свого близького товариша — ФОП Дмитренко (донька Мороза, що роками поставляв підпільний алкоголь до БАРу «Роман», який належить Штаньку).

В наступних публікаціях, ми розберемо кожну державну закупівлю, де корупціонер Штанько за попередньою змовою з суб’єктами підприємницької діяльності, вчиняють злочини.

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ