Человек не терпит насилия!

Львівська мафія. Різник, Ломага та інші

222 780x470 1На нещодавньому засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради винесли 8 питань щодо містобудівних умов та обмежень на реконструкцію нежитлових будівель котеджів у житлові одиниці – квартири. Мова йде про котеджі на вул. Незалежності, 64 в Брюховичах, які збудували біля озера «Плотіки» під виглядом розважально-відпочинкового комплексу. Ділянку з водоймою віддала в оренду на 15 років ТОВ «Сервіс» ще Брюховицька селищна рада, повідомляють Наші гроші. Львів.

На землі рекреаційного призначення мали збудувати оздоровчий розважально-відпочинковий комплекс. Орендар обіцяв впорядкувати водойму, зробити відкриті розважальні та спортивні майданчики, а також зони для відпочинку. Крім того, мали звести і одно-двоповерхові будинки для відпочивальників, адмінбудівлю та інше.

В результаті ніяких кортів і СПА-центру не з’явилось, зате збудували будиночки, які продавали як котеджі у комплексі Forest Park Club Resort.

227

228

Частина власників нерухомості, які придбали ці котеджі, тепер, як виглядає, звернулись до виконкому, аби свої нежитлові будівлі зробити житловими через нібито реконструкцію. Хоча, як повідомив на засіданні виконкому головний архітектор міста Антон Коломєйцев, жодної реконструкції насправді не планується. Тобто зміниться статус нерухомості із нежитлової в житлову.

225

Під час засідання вчора члени виконкому вирішили вивчити питання детально, в тому числі відвідати сам об’єкт в Брюховичах.

Згідно з інформацією на сайті міськради, заявниками є Роман Різник, Надія Різник, Давид Ломага, Мирослава Дроздовська, Оксана Лоневська, Іван Лоневський, Дмитро Ломага та Софія Ломага. Усі вони купили нежитлові котеджі в Брюховичах восени 2022 року, в основному у жовтні.

Ці люди є ріднею двох депутатів Львівської міської ради від «Європейської солідарності» – Олексія Різника та Юрія Ломаги.

224

Так, неповнолітні діти депутата Ломаги 15-річна Софія, 12-річний Дмитро та 12-річний Давид купили нерухомість у вересні та жовтні 2022 року. Крім того, котеджі придбали тесть та свекруха Олексія Різника – Лоневські Іван та Оксана, а також, найімовірніше, батьки Олексія Різника – Надія і Роман Різники. Щодо Мирослави Дроздовської – то вона має адресу реєстрації таку ж, як і дехто з дітей Ломаги.

223

Олексій Різник і Юрій Ломага є чинними депутатами Львівської міськради від партії «Європейська солідарність». Різник забудовує ринок біля стадіону «Україна» житловим комплексом з апарт-готелем і СПА-центром, а також очолює комісію містобудування у мерії.

Юрій Ломага у 2020 році потрапив у скандал через виселення людей із помешкання у Львові.

26 серпня 2022 року депутатам Львівської міськради Олексію Різнику та Юрію Ломазі дозволили перебудувати нежитлову двоповерхову будівлю в самому центрі Львова у житловий будинок.

24 грудня 2022 року стало відомо, що прокуратура остаточно програла в суді депутату ЛМР Різнику щодо землі на Липовій Алеї.

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 4.67 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. В долі Садівний А.І та Москаленко,без їхньої згоди та погодження в Львові просто так землі не дерибанять!Почніть з голови і отримаєте результат!

  2. Червонознаменний зведенний загін імені Безуглої, ордена Богдана Хмельницького, за значні звитяги та здобуткі у проведенні оператовної роботи за подолоння рашиської орди, неодноразово нагороджував таких офіцерів на патріотів як Іванка Парижанка, помічниця Колі Помади, ескортницю Ксюшу Манекен приривняти до участників бойових дій!

  3. З розсекреченних архівів СБУ, водієм фури яка підірвала кримський міст, був Міша Добкін! Україна повинна знати своїх Ксюш Манекенщіц!

  4. Нардеп Слуг Народа «Микола Помада Тищенко» відважно деблокував пляжі Таїланду від місцевих гомосексуалістів за що був нагороджений бойовим пістолетом Стечкин
    Дякуємо тобі Миколо 👆

  5. Киньте в інтернеті словосполучення — Різник Ломага — і ви дізнаєтесь багато цікавого про цих двох покидьків від партії Порошенка. Адвокати херові. І куди лише дивляться правоохоронні органи.

  6. З приходом нового прокурора Львівщини та керівника СБУ є надія на справедливість повернути вкрадене в львів‘ян нажите непосильною працею шахраїв з чоколядової партії бариги парашенка!

  7. В свете сегодняшних событий во Львовской области Ризныку приготовиться. Обыски говорите?!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ