Человек не терпит насилия!

РОЗСЛІДУВАЧ ЗЛОЧИНУ ЖИВЕ У ПІДОЗРЮВАНОГО У ЗЛОЧИНІ ВДОМА.😮

Зовсім нещодавно звільнили голову Дніпропетровської обласної адміністрації Валентина Резниченка. Звільнили через цинічний корупційний скандал, де фігурувала його фітнес тренерка. Саме через її фірму-прокладку з обласного бюджету виводилися мільярди гривень. І це — під час війни, коли наша країна стікає кров’ю…

У скандалі опинився замішаний і радник вже колишнього голови ОДА — Валентина Резниченка — Юрій Голік. Адже усі ці вкрадені мільярди призначалися для будівництва об’єктів програми «Великого Будівництва», якою він керував у Дніпропетровській області.

Увесь цей корупційний ланцюжок вів аж до заступника керівника Офису президента — Кирила Тимошенка, який також нещодавно був зі скандалом звільнений з посади.

Доказами по цих персонажах зараз займаються правоохоронні органи, а нас більше цікавлять нові кадрові призначення.

А саме, — призначення голови Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції — ДМИТРА ТИШЛЕКА.

За інсайдерською інформацією, стало відомо, що чиновник, який має займатися розслідуваннями злодіянь вищевказаних осіб — дуже часто буває у одного з них вдома. Ми можемо логічно припустити, що він там буває, бо розслідує його корупційні злодіяння, але ні — він там … ЖИВЕ.

Так, так Дмитро Тишлек живе у квартирі колишнього радника екс-голови Дніпро ОДА — Юрія Голіка.

Що пов’язує цих людей, наразі  незрозуміло, але даний факт вказує не те, що вони, як мінімум близькі друзі. І, можливо, — на те, що старі, зашкварені у корупції чиновники намагаються знов проштовхнути «свою» людину на високу посаду.

Так це чи ні, ми поки не знаємо. Втім, хотілося б отримати відповідь на питання, чому потенційний розслідувач корупційних злочинів живе в домі у людини, яку підозрюють в корупційних схемах.

Адже це, як мінімум, підозріло.

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 4.33 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Доки в поліції ще працюють такі ганебні персонажі як Щадило (він вже цілий генерал), нічого гарного не буде. Цей Тишлек такий же, нікчема повна.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ