Человек не терпит насилия!

Чому Зеленський ховає Татарова від Байдена

264125 235389 1 1 new 960x380 0

На зустрічі з президентом США Дж.Байденом 20 лютого на Банковій президент В. Зеленський вишукував найвпливовіших керівників своєї влади, яким він найбільше довіряє. Крім одного.

Першим, звичайно, стоїть у шерензі фактичний керівник української влади голова Офісу президента Андрій Єрмак. А вже після Єрмака голова парламенту та голова уряду.

Але чому відсутній другий після Єрмака за впливом керівник команди Зеленського — заступник голови Офісу президента, керівник правоохоронної та судової влади Олег Татаров?

Саме Олег Татаров є найбільшою після Єрмака за впливом особою у владі, саме за його пропозиціями призначена найбільшу кількість силовиків, що дозволяє йому контролювати: Національну поліцію, Державне бюро розслідувань, Бюро економічної безпеки, слідче управління СБУ. Саме Татаров «дахує» правоохоронну мафію, яка в широких масштабах «віджимає» бізнес у країні, виконує брудні завдання та замовлення по обшуках та справах, які видають Зеленський та Єрмак, та вирішує свої особисті корупційні питання в особливо великих розмірах.

Татаров був офіційним спікером та правою рукою міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Саме Захарченко надав наказ розстрілювати майданівців, а Татаров відповідав за юридичне та інформаційне забезпечення боротьби з Майданом, виправдовував вбивства та побиття майданівців

Для Олега Татарова 20 лютого був важким днем. Татаров був офіційним спікером та правою рукою міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Саме Захарченко надав наказ розстрілювати майданівців, а Татаров відповідав за юридичне та інформаційне забезпечення боротьби з Майданом, виправдовував вбивства та побиття майданівців. Після вбивства 28 майданівців внаслідок штурму 18 лютого 2014-го, Татаров виступив на пресконференції та заявив, що «міліція зброю не застосовувала… у деяких загиблих були поранення в потилицю, стріляли зі сторони мітингувальників».

 

Тому 20 лютого Татаров Зеленського не супроводжував на заходах пам’яті Небесної сотні — адже саме Татаров фактично брав участь у цих вбивствах, та діяв спільно з вбивцями з «Беркуту». 22 січня 2014-го року за придушування протестів на Майдані президент В. Янукович своїм указом надав Татарову звання «Заслужений юрист». 20 лютого Татаров втратив владу.

20 лютого Татаров Зеленського не супроводжував на заходах пам’яті Небесної сотні — адже саме Татаров фактично брав участь у цих вбивствах, та діяв спільно з вбивцями з «Беркуту»

Після відсторонення від влади та люстрації Татаров став адвокатом та захищав у суді російську агентуру — учасників провокацій в Одесі 2 травня 2014-го, затриманого у Києві за держзраду кримського судді Чорнобука, а також ексзаступника голови адміністрації президента Януковича Андрія Портнова. Татаров разом з Портновим відкрито погрожували прокурору Олександру Божку, який заявив про цей незаконний тиск, але розслідування цієї справи було заблоковано.

Варто зазначити, що Зеленський призначив Татарова на посаду заступника голови Офісу президента, порушивши закон України про люстрацію. Татаров повернувся на набагато вищу посаду, ніж мав при Януковичі, завдяки Зеленському. Хто пролобіював це призначення?

 

Два колишніх адвокати Портнова були призначені заступниками голови Офісу президента Зеленського. Зеленський захищає Татарова і від антикорупційного розслідування.

Зеленський розуміє, що він вчинив злочин, правовий та моральний, тримаючи Татарова на посаді, і саме 20 лютого посоромився, приховав Татарова на зустріч з Байденом, приховав того, хто насправді є обличчям Зеленського у правоохоронній системі та в судах, того, хто маніпулює правосуддям в Україні «іменем президента»

18 грудня САП оголосила підозру Татарову за хабарництво у справі крадіжки квартир для Нацгвардії. Татаров заявив, що буде боротись проти антикорупційних структур, які запроваджують «зовнішнє управління «Україною». Виник скандал, оскільки Татаров заявив те саме, що каже пропаганда Росії — що антикорупційні органи в Україні — це зовнішнє управління США. Директор НАБУ А. Ситник заявив, що Татаров буде заарештований за згоди Генпрокурора. Але генеральний прокурор Ірина Венедиктова врятувала Татарова і забрала справу у НАБУ та САП до СБУ. Очевидно, це був наказ з Банкової, а не її самостійне рішення.

Зеленський розуміє, що він вчинив злочин, правовий та моральний, тримаючи Татарова на посаді, і саме 20 лютого посоромився, приховав Татарова на зустріч з Байденом, приховав того, хто насправді є обличчям Зеленського у правоохоронній системі та в судах, того, хто маніпулює правосуддям в Україні «іменем президента».

Джерело

Про автора: Юрій Бутусов, журналіст, воїн ЗСУ.

Оцените материал:
54321
(Всего 19, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

64 ответа

  1. Названа причина размещения ВСУ на границе с «Приднестровьем»
    Иллюстративное фото из открытых источников
    Общество
    Силы ВСУ сосредоточены на границе с Приднестровьем в соответствии с той угрозой, которая гипотетически возможна.

    Об этом заявила глава пресс-центра ОК «Юг» Наталья Гуменюк.

    По ее словам, сейчас украинские военные понимают, что в случае попытки россиян десантироваться в Приднестровье отпор будет очень мощным.

  2. «ВСУ могут прорваться к Азовскому морю»: Гиркин дал плохой для России прогноз по Бахмуту и ситуации на Донбассе
    Иллюстративное фото из открытых источников
    Общество
    В районе Бахмута Донецкой области продолжаются тяжелые бои в ходе которых российские наемники ЧВК «Вагнер» пытаются «прогрызть» оборону ВСУ и взять город, который не удалось окружить. Об этом в своем Телеграмм-канале экс-офицер ФСБ РФ Игорь Гиркин-Стрелков.

    Он выразил мнение, что ситуация со штурмом Бахмута почти «один-в-один» напоминает штурм населенного пункта Пески на окраине Донецка. Гиркин уточнил:

    «Пески «вымучивали» в августе — начале сентября целый месяц. Противник в тоже самое время копил силы для контудара (закончившегося, как мы теперь знаем, «успешной перегруппировкой» из Харьковской области). Штурм узла Бахмут-Соледар силами «Вагнера», постепенно сужаясь «в точку», идет уже почти два месяца. Его дополнили провальные и очень кровавые штурмы Авдеевки и Угледара, не имевшие для ВС РФ других результатов, кроме потерь».

    При этом Гиркин признал, что армии РФ даже полный захват Бахмута со стратегической точки зрения не даст ровным счетом ничего, так как линия обороны ВСУ прорвана не будет и у украинской армии останутся резервы для восстановления линии фронта на новых, заранее подготовленных позициях. Стрелков уверен, что на тот момент наступательный потенциал «Вагнера» (уже находящийся на исходе) — будет исчерпан, как и запасы боеприпасов, истраченных на безполезный штурм этого «мини-Вердена». Также он прогнозирует:

    «А ВСУ, следуя логике, как раз и должен ударить в тот момент, когда российские ударные части будут наиболее не готовы к отражению контрудара. Ко мне поступают кое-какие сведения о подозрительной активности ВСУ на Волновахско-Докучаевском направлении, что вполне логично: ведь именно здесь, в результате крупных потерь при неудачном штурме Уледара, ВС РФ могут оказаться наиболее уязвимы. В случае быстрого успеха, ВСУ могут прорваться к Азовскому морю по кратчайшему расстоянию, отрезав сухопутные коммуникации с Крымом или просто поставить их под угрозу, отвоевав (или хотя-бы парализовав) важный Волновахский транспортный узел (то есть «игра стоит свеч»)».

  3. С чего началось, друх потрошенко?))) Со здачи Крыма. Что касается Чернобыля — моральный уродец , а почему ты не защитил его??? Где ты был в это время???

  4. Не, ну назвать Бутусова «воином ЗСУ,» это бесподобно))) думаю деятельность этого «видного борца за справедливость и с коррупцией» ещё будет очень внимательо изучена))))

    1. пидарок ты на Бутусова хавальник свой обвафленный не открывай, гамно зелёное. Ты в тех местах фронта не был, где был Бутусов, поэтому заткни варежку и сопи в свои дырочки, пока в них не вставили, что-то серьёзно стоящее.

  5. Замкомандующий Сухопутными войсками Педерации Александр Матовников любит потанцеввть голым перед молодыми партнерами, чтобы разогреться перед половым актом. В этот раз на видео в сауне «петух-генерал» танцевал мужской стриптиз для молодого бойца. Свой педерастический танец, генерал-петух назвал «Голубым брачным танго». Это очередной раз доказывает, что армия кацапов состоит в основном из педерастов и извращенцев.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ