Человек не терпит насилия!

Нова хвиля насильства при обшуках в обмінних пунктах. Потерпілі звинувачують посадовців СБУ та БЕБ та подали заяви до ДБР

fe37f40b b49f 4923 878b 4603fbbbf7402e8c7616 e68c 4ac2 9d8f a70d80879005Співробітники фінансових компаній, що працюють у сфері обміну валют, заявляють, що високопосадовці СБУ Андрій Піддубний, Станіслав Яланський та БЕБівець Віталій Драгунов знов організували серію обшуків обмінних пунктів.  «Процесуальні дії» держслужбовців були по суті нападом з метою вимагання хабаря за «вирішення питання» і можливості працювати.

Про це повідомляє інтернет-видання «Відкрита Україна».

За словами потерпілих співробітників фінкомпаній, були обшукані 11 відділень офіційно зареєстрованих пунктів обміну валют, що мають ліцензію НБУ по всій Україні

.

Єдиною метою обшуків було заволодіння грошами обмінних пунктів та їх клієнтів у сфабрикованих справах, щоб потім повернути ці ж гроші власникам, але з утриманням так званої «комісії за свої послуги», у розмірі 25-30%. Вони кажуть, що за умов воєнного часу це нормальна такса. Мовляв до війни було 10%, а зараз ставки збільшилися і тепер не менше 25% і взагалі якщо мало вилучили в обмінному пункті може навіть і 50%. Бачили б ви, яка маячня була написала в їхніх документах, просто смішно читати, жодної зачіпки немає до обмінних пунктів! Але ж все одно. Вони обшуки провели, гроші забрали, а ти бігай судами, вирішуй, повертай своє. А ці перевертні в погонах погрожують повторно накладати арешти в інших суддів і навіть в інших судах. КПК це їм дозволяє», — розповів співробітник однієї з фінансових компаній.

«Маски-шоу», за словами співрозмовника видання, були безпрецедентними: з виламуванням дверей, розбиттям скла та погрозами та насильством над співробітниками та відвідувачами обмінних пунктів:

«Вони били нас, погрожували зброєю та ставили на коліна. Вимагали показати гроші, після чого вони вкрали мої особисті гроші — 550 доларів та 9250 гривень, прямо з моєї кишені, а до протоколу цю суму не внесли! У мене є свідки, які в суді під присягою це підтвердять», — повідомив один із працівників обмінного пункту, який звернувся до Державного бюро розслідувань та подав заяву про злочин.

Організатори обшуків, робили все, щоб залякати людей.

«Вломилися наче грабіжники, а не правоохоронці, виламали двері вхідні, зламали міжкімнатні. Не дали повідомити адвоката про обшук і почали обшукувати приміщення без нього. Після обшуку в мене зникло з моєї сумки 3000 гривень та 500 доларів. Один з наших колег бачив, як вони лазили по моїй сумці. Природно, у протокол цю суму не внесли», — повідомляє інший співробітник і стверджує, що є свідки, які готові це підтвердити.

Потерпілі працівники фінкомпаній масово жаліються на те, що при обшуку віднімали їх особисті кошти і фактично грабували, бо не вносили в протокол цю інформацію. Але це не все – не обійшлося і без прямого насилля.

«Я думав, вони зламали мені руку, коли вдерлися. Я злякався і хотів натиснути кнопку сигналізації, думаючи, що це розбійний напад. Але не встиг. Мене вдарили, повалили на підлогу і ще кілька разів ударили, загрожуючи зброєю та кримінальністю мені та моїй родині, фізичною розправою. У мене з кишені забрали 6000 доларів, пограбувавши при свідках і не внесли цю суму до протоколу,» — повідомив ще один із співробітників обмінних пунктів, який також звернувся із заявою про злочин.

Усі свідки, у яких стався інцидент із побиттям та крадіжкою грошей, звернулися до ДБР із заявою про злочин і цього разу планують довести до суду, притягнути до відповідальності злочинців у погонах та їхніх лідерів ОЗУ.

Як повідомлялося, Андрія Піддубного, Станіслава Яланського та Віталія Драгунова вже неодноразово звинувачували у створенні ОЗУ, яка вимагає гроші у фінансових компаній та залякує їх, використовуючи службове становище. У судовій площині фінкомпанії неодноразово домагалися визнання своєї правоти, але перевертні в погонах чинять безперервний тиск і не дають можливість нормально працювати тим, хто відмовляється  від «кришування».

 

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

20 ответов

  1. Обменники зачинить, доллары изьяит та направить на нужды ВСУ
    Нехуй в тылу валютой спекулировать,не на часи

  2. Нова хвиля насильства при обшуках кондитерських павильёнах RASHEN
    БЕБ та СБУ виковиряли увись фенолформальдегид с тортиков та слизали весь диметилсулбфат с пироженок

  3. Нова хвиля насильства при обшуках в химлабораториях по выробництву RASHEN
    БЕБ та СБУ слизали весь фенилформальдегид с пироженок та виковиряли увись диметилсульфоксид с тортиков
    Ганьба

  4. Хотя в порашке кроме ГОСТ банков обмен запрещен был может и сейчас тоже .

    То Идол сМетаНый из за этого мож русофоб выдавая себя за архитектора .

    Под вопли кинутых по тертых шубок слюной брежа мол Иваны дураки

  5. Какая разница лицемер двойных стандартов разводняками лапши и слива ,бастрюки они или нет но развлекают их как бастрюков.

    Без лапши мол дети Зевса а издевательство это козни Геры для не эгоист подвигов Тесеев и т.д.

  6. Зевса до хуя детей как и у Адама с магдалинс ,тогда явно миллионы в камерах анабиоза с архистратигом

    Однообразием присматривает за камерами по сигналу системы .

  7. Зевс по ходу не зрячий то одноглазый Один уже не Зевс и не Жук а Зевс значит Гор ослеплённый Сетам кастрировав Сета .

    По ходу не совсем обладают инфой поверхности либо придуриваются ,что не обладают .

    Из за этого монополия и разводить жрецами говнюками и бастрюками от наученных до потомственных даже кинутых в «идейность»

  8. Без комментариев далее можете не блокировать цензурой ибо Зевс просил не разоблачать хотя ни кто не разоблачал тем более с корыстью .

    Мнение комментировалосЬ без ведома об подлости невидимого фронта преимуществ

    Зевс постучал по крышке камеры анабиоза приоткрыл глаза рядом Архистратиг на по хуях

    И Зевс молвит не разоблачай тебя услышали . .

    До этого Зевс спрашивает Архистратига где он и архистратиг показывает на камеру мол вот он .

    И рядом камер миллионы верх вниз и в стороны .

  9. Жук по ходу был ещё до звездных войн его пытались преадамиты приземлить ,когда ещё на Марсе разводили агнцев .,круглыми столами Камелота и островами Авалона .

  10. Жуку полтора миллиарда лет по Зе меркам а спектаклЬю скорей всего 65 лямов лет .

    Совершенствования системы с пришествием и вмешательствами в сокрытельстве разводняками.

  11. Карма бумеранга подтвердит или опровергнет слышимость в итоге кто и кого и как услышали аэропортам им Кэнеди .проклятых районов «стимуляций».

  12. Так что это матрица ,развлекает бастрюков монополии и кидает, большинство санитаров в «идейность». и обосраных зомби в декорации .

  13. Крышка камеры анабиоза слабовата как будто маде ин Чина , хорошая слышимость и разговаривают архистратиги на русском .

    То из за этого хитро жопость хамелеонов русофобы .»стимуляторы» так называемые

    Так крышку камеры анабиоза явно можно проломатЬ а это скрывается в издевательство тут по описаным или иным причинам .

  14. Говнюками кому перепало сверканув копытами за бугор и находясь за бугром .

    Продолжают невидимым фронтам «стимулировать» оттуда ,Видать квота на тех ,кого можно безнаказанно «стимулировать» по заданиям кузнеца кадров кузницы .

    Боятся может за бугром говнить то проще и легче своих же в сокрытельстве может даже в доверие вписавшись лапшой разводняками Верой и надеждой через них или кого-то Даст .

    Подмывать щеку и дупу под выгоду святой подмывальни.

  15. Так что матушки Ефрасивны молитвы ваши услышаны за всех блогеров ,айтишников и т.д. Духлесс Бангладеша.

  16. По всей планете Зе освобождение в Эдемы пробуждения и вознесения в Эллизиум американской мечты созидательного созерцания .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ