Человек не терпит насилия!

Як спритний залізничник-корупціонер В’ячеслав Єрьомін перетворив дружню допомогу на прибутковий бізнес

1 1На початку широкомасштабного російського вторгнення та блокування роботи українських портів виникла потреба в організації додаткових логістичних маршрутів з метою доставки вантажів до Європи.

Про це пише портал Акценти .

Завдяки плідній співпраці керівництва обох країн (Австрії та України) було досягнуто згоди про створення зеленого коридору зі спеціальними умовами надання додаткового рухомого складу для збільшення обсягу вантажних перевезень.

У квітні-травні 2022 року було організовано перші рейси та суттєво розвантажено кілька напрямків та збільшено кількість вантажоперевезень із сільськогосподарською продукцією у напрямку Європи.

Однак окремі особистості вирішили, що можливість, що виникла, може створити умови з надання сприяння «дружнім» компаніям і істотно поліпшити їх конкурентоспроможність на ринку залізничних перевезень.

Так, за попередньою домовленістю з керівним складом Rail Cargo Hungaria, в особі пана Laszlo Kiss та Imre Kovacs, член правління АТ Укрзалізниця Єрьомін В. В. вирішив надати ексклюзивне право оренди залізничних вагонів вищезгаданої компанії ADM Ukraine LLC, чим створив спеціальні умови направлення Угорщини однієї компанії. Також, АДМ Україна за сприяння Єрьоміна В.В. користується особливим ставленням з боку співробітників Укрзалізниці на залізничних станціях та департаменту головного офісу дороги, який організовує та планує розклад руху поїздів, що дає можливість без черг формувати та відправляти орендовані вагони у напрямку Європи.

Угорська сторона також була «зацікавлена» українськими «партнерами» і за сприяння у наданні вагонів «потрібній» компанії їм було запропоновано отримувати винагороду, приховану у завищеній вартості перевантаження продукції з широкопутного вагона до вузьколейного на угорській території. Вартість послуги перевантаження у контракті завищена на 10-11 євро та становить 25 євро за тонну, хоча ринкова вартість не перевищує 15 євро. Обсяг перевезень на місяць становить приблизно 10-12 тисяч тонн, що погодьтеся дає чималі бариші учасникам цього процесу.
Так, український залізничник перетворив дружню допомогу австрійського уряду на прибутковий бізнес для себе та своїх угорських партнерів.

Однак, це ще не кінець. Увійшовши до смаку, Єрьомін В.СВ та пан Imre Kovacs вирішили збільшити «допомогу» і, замаскувавши необхідність збільшення рухомого складу, звернулися до керівництва Укрзалізниці від імені новоствореної Асоціації Україна-Угорщина (точна назва повідомимо) про сприяння останньої на території організації. України на спеціальних умовах (занижений залізничний тариф та відсутність черг)

З вказаною метою паном Єрьоміним В. В. також було заплановано та організовано зустріч із керівництвом Австрійської залізниці, на якій під виглядом вирішення державних потреб та питань він намагатиметься покращити власний бізнес.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

107 ответов

  1. А чем занимаются правоахронитильние органи Украини, их так многа, а толку никакова?

  2. Кацапов ждёт незавидное положение в ближайшее будущее. Диверсант ФСБ РашПедерации, военный преступник Игорь Стрелков (известен также под фамилиями Гиркин и Рунов) выступил с очередным пессимистическим прогнозом для Пидороссии. Он ожидает развала своей страны из-за поражения в войне, которую Кремль развязал против Украины. Такое заявление он сделал 17 февраля в ходе прямого эфира на YouTube-канале «Иван Иванов» (в простонародье — «болван болванов»). Стрелков уверяет, что сегодня на кону стоит само существование Рашистской Педерации. Итогом поражения в войне, с его слов, станут «десятки гражданских войн». «Если мы потерпим поражение в этой войне, война придет сюда. А вместе с ней придут голод, разруха, упадок, массовая эмиграция (и еще не все доберутся до границы, особенно, если это придется на погодные условия неблагоприятные). Все это нас может ждать уже в конце этого года… Стоит вопрос: или победить, или погибнуть», — заявил военный преступник.

    Кацапы, что с хлебалом? Буга-ааа!

  3. Большинство чиновников и топ-менеджеров кацапездольских компаний заинтересованы в скорейшем мирном соглашении с Украиной. Годовщину войны в Украине кацапская правящая и бизнес-верхушка встречают расколотой, свидетельствуют публикации в балалаечных и западных изданиях. «Во власти есть большая группа, считающая, что [Пидороссии] нужна победа и точка. В то же время они не могут объяснить, что такое победа, кроме как дойти до Киева», — сказал The Moscow Times собеседник, близкий к правительству и лично знакомый с премьер-министром Михаилом Мишустиным. По словам источника в правительстве, «Общее настроение в целом негативное, все устали», — отметил он. «Проблема в том, что мы нерешительны, непоследовательны, а пидар Утин не может сказать нам, что делать», — сказал изданию бывший кремлевский чиновник. Ситуация, по его словам, осложняется тем, что за год войны Пидороссия так и не добилась явных политических или военных побед. «Кажется, что одержать политическую или военную победу невозможно. Экономика находится в колоссальном стрессе и не может долго быть в такой ситуации», — говорит The Washington Post действующий кацапский чиновник.

    Цыцькины, ч о с хлебалом? Буга-ааа!

  4. По информации друзей из Вашингтона, США рассматривают возможность введения новых санкций против РашПедерации, которые должны затронуть финансовый, оборонный и энергетический сектора страны-агрессора. А Пидороссия уже ничем не может ответить Западу и переходит в стадию молчаливого восприятия публичной порки.
    Цыцькины, открывайте шире рты, будете заглатывать воздух и сосать. Буга-ааа!

  5. холуй, как дела на ниві благородній? Чи всіх ти вичислів, та кого звинуватив у темниках? І де твій кентюрік із парома?

  6. Порошенко зупинив навалу орків у 2014, розпочав відбудовувати ЗСУ, замінував Чонгар, відновив регламенти підтримки працездатності комплексів ППО, реанімував ракетну програму України, стабілізував економіку країни, виборов для церкви Томос та пробив безвіз для України. Слава гетьману Порошенко!

    1. Артур, не трогай мого кота Томаса, если ти истче скажишь шо хтось його бробив, то то я тебе пробью, точніше як холуй гвалтує пітухів на зоні!

      1. О да.Томасу вже порохоботи все яйца задёргали,аж пухлые стали и до пола отвисають.Не треба дёргать Томаса за мошонку!

      2. Щєня, підбирай слова та думай, що ляпаєш, коли спілкуєшся з народним обранцем! За погрозу життю депутата тебе може бути притягнуто до встановленої законом відповідальності згідно з нормами КУ України. А наш лідер Порошенко, дійсно вольова людина, яка в складні часи для України виборола Томос для української церкви, не дивлячись на шалену протидію з боку путіна, авторитет якого на той час в світі був беззаперечним. Томос наш, слава гетьману Порошенкові, слава Україні!

        1. коллаборанта та вора парАшенку,,убившего патриотив Лесника,Амину Акуеву та Музычко мы и в Лондони достанемо та получить в печень нгожа.Побратимив там немало и вони нарешти десь у паби свиню раптово зустринуть.Никто не забыт и ничто не забыто.Слава Героям.Смерть ворогам

        2. Зарезать в Лондоне вора и изменника порошенко — долг любого патриота Украины, в том числе раненых побратимив,яки находятся зараз на реабилитации в Британии
          Свинья, никто не забыт —ни Амина ни Музычко ни Лечник

        3. 10-09 , 10-12 дивись бо лопнеш від ненависті. Твої звинувачення безпідставні та безглузді, а от щодо погроз вбивством я разом із депутатським запитом скерую до національних правоохоронних органів, нехай розслідують твою злочинну діяльність та притягаються тебе до відповідальності. А гетьман Порошенко, був і залишиться героєм українського народу. Він є одним з найбільших спрнсорів ЗСУ і тобі, колаборанте, цього не змінити, як би не жадали цього твої куратори з ФСБ. Слава Криголаму!

        4. звезда петушиного угла, я тобі засуна народного хуя в сраку а потів в рота! А потим шнирьом будешь у парашенка на фабриці працювати пезкоштовно!

    2. парАшенко спыздыв с гонтаревой та подохшим папеле декилька триллионив за 30 рокив.А зараз пиариться поставляя дешёви черевички ВСУ с алиэкспресс
      Про роттердам+,свинарчуков с медведчуками та агентурный никнейм «Лолита» липецького Хэтьмана навить не кажу бо то е вже общеизвестний факт

      1. Мга мга мга эта та лолита что шита белыми нитками на 4 дырки? Отсаси хуй у Гетьмана разом с путиным

        1. Радуе що окрим Лолиты других возражений по существу вопроса не поступило
          Белыми не белыми — а ЧОМУСЬ бизнес пидры парАшенки путинв россии не прикрывав и налоги в бюджет РФ исправно йшлы.Це як наприклад Гитлер в 1943 мавбы папиросную фабрику в Воронеже а Сталинбы тупо це не замечал в упор
          Хотя хули вам порохососам проповеди читать,такиж пыдоры як и ваш слепленый з гимна гетьман

        2. Чуть медведчука заарештувалы и вин следакам почав все ПОДРОБНЕЙШИМ ЧИНОМ излагать ,нвить флешку при нём при затриманни знайшли на торпеде с ДУЖЕ цикавым фактажом — пидра парАшенка резво утекла до Лондону,мабуть ктось свине маякнул що медведчук потёк и сливае всё и вся и Гэдьман пийде по этапу не тильки как крадун та коррупционер а як и ГОСИЗМЕННИК! А це вже друга стаття и пожизненний срок.От свиня до Гонтаревой под юбку и заховалася

  7. Порошенко зупинив навалу орків у 2014, розпочав відбудовувати ЗСУ, замінував Чонгар, відновив регламенти підтримки працездатності комплексів ППО, реанімував ракетну програму України, стабілізував економіку країни, виборов для церкви Томос та пробив безвіз для України. Слава гетьману Порошенко!

  8. Представляю заголовки интернетресурсив «В Лондоне зверски убит с сыновьями прямо в кавьярне одиозный и скандально известный эксминистр Януковича и олигарх с сомнительной репутацией Питро Парашенка»
    Заходишь раптом десь на Дивран або Портобелло — и от за столиком сидит весь свиной выводок — шлюха марина анатольевна,подсвинки михуйил та олекссый. Нащупываешь в кармани выкидуху,не торопясь попив кавы та закусив пироженкой йдёшь отлить,и тут оппа —Свиня теж склонилась над писсуаром та журчить.Зажимаешь сзаду ей рота та починаешь колоть свинью пока не препынить трепыхаться.А вже на выходи с безрум бачишь что и подсвинок Михуил посцяти спустився,отрабатуешь и його

    1. Порошенко зупинив навалу орків у 2014, розпочав відбудовувати ЗСУ, замінував Чонгар, відновив регламенти підтримки працездатності комплексів ППО, реанімував ракетну програму України, стабілізував економіку країни, виборов для церкви Томос та пробив безвіз для України. Слава гетьману Порошенко!

      1. Якщо ты и взаправду пидор не фейк а герасимов, подхуйловник порошенковский и выблядок — то знай,ваша черга вслед за ОПЗЖ и путиным с медведчуками.Переможимо путина и за вас блядей возьмёмся,особенно рьяно возьмёмся кто из нас в строю спочатку ,с добробатив.Начнём с выяснения насущного вопроса касаемо имущества порохоботни и опзж — откуда этажэные дома,брюлики у жён ,элитные авто ,деньги на счетах троюродных бабушек внучатых племянников.Так что ты лично блядина уже в поле моего зрения

        1. Кацапе, ти посіпака з фсб, як би ти не шифрувався, але ти так і не навчився розмовляти державною мовою. Ти даже не здатен себе тримати чемно з народним депутатом. У нашого блока велика народна підтримка — ми зайняли 2 місце по Україні, то ж за нами значна частка народу України, яка нас підтримує і нам довіряє. А Порошенко на сьогодні є одним з найбільших спонсорів ЗСУ, це і броньовики, і бронежилети, і захисні кассы, і військова амуніція, і тепловізори, і біноклі, і снайперські гвинтівки, і дрони. То ж вклад нашого лідера Петра Порошенка у перемогу України беззаперечний. Назви мені хоть одного спонсора такої величини як він, я маю на увазі загальну суму донатів!
          А те, що ти кацапська свиня вказувати той факт, що ти згадаєш добробуту, яких сьогодні як самостійних бойових одиниць не існує. То ж стали свою пельку, кацапська потворо, нічого в тебе не вийде, Україна переможе!

        2. Какой ты выблядок «народный депутат».?Ты геращенка блядюжонок.И не марай своим языком после ануса порошенко державну мову.То что твой язык измазанный гавном порошенко после его ануса произносит украинские слова ще не робе тебя блядину патриотом.Ты воровская блядь обжирающая народ и богатеющая на крови народной.Як и ОПЗЖ
          Зброи трофейной маемо немало и тебя блядь пригостить можемо в любой момент прямо возле рады,куда ты на элитному авто подьезжаешь.А авто стоит как пенсия среднестатистической украинской бабушки за 400 лет
          Так что оглядывайся подонок

        3. 11-20 щєня не погрожуй мені — народному депутатові, я тебе у порошок зітру. Я чхав на твої погрози, бо ти — боягуз, ти даже назватися боїшся, бо знаєш, що за моєю заявою тебе перевірять, вирахують і знайдуть. Але перед тим, як тебе засудять, я хочу тобі, колаборанту та зеленій швалі, у очі подивитися.

        4. я тебе скот порошенковский не погрпожую а тупо в ебало дробовик разряжу,погань
          Ксива депутата тебе не допоможе,анусолиз порошенковский
          Подивишься в дуло перед тем як воно в твою свиную ряху плюне свинцом

        5. 11-48 то назвись, щєня зелене, хто ти і що ти? Я не ховаюсь на відміну від тебе — «аноніма». Ти як був сцикуном так ним і залишишся. Хочеш повоювати — уперед на фронт під Бахмут, якщо сам не можеш — я як депутат можу тобі допомогти. Нічого ти мені не зробиш, бо ти звичайний боягуз-пустомеля! Ховайся й надалі, боягузе бздливий, а нам депутатам своє робити. Слава Петру Попошенку! Слава Криголаму@

  9. Лесника,Окуеву и Музычко ликвидировал не Порошенко. Лесник был убит во время принудительного проникновения в квартиру спецназом СБУ Альфой — вброс с фальсифицированными данными на «Лесника» был подготовлен ФСБ и через связных в ДНР передан в Киев вместе с немаленькой суммой на решение вопроса, так что Лесник ликвидирован по заказу ФСБ. На Музычко вел охоту генерал МВД Евдокимов, Сашу убили менты во время задержания, следы ведут на заказчиков в лднр, а Окуева была убита — по личному заказу кадырова киллерами с Даунбасса.

    1. А я казав, що наш лідер Порошенко не причетний до смертей патріотів України: Окуєвої, Музичка, Лісника та інших.

  10. Сегодня, 23 февраля, в Сети появилось развернутое интервью с главой ГУР МО Украины Кириллом Будановым, который дал его накануне первого года войны ВСУ против армии пУтина. С его слов, в самом ближайшем окружении пУтина есть люди, которые пошли на сотрудничество с украинской разведкой, информирует «Украинская правда». При этом главный разведчик Украины отказался не только называть их фамилии, но и количество.

    Цыцькин спасай своего путина — в кремле зрада. Буга-ааа!!!!!

  11. В Белгородской области сегодня, 23 февраля упал самолет Миннападения РашПед. Вероятно, речь идет о штурмовике Су-25, об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на губернатора кацапского региона славика гладкова в Telegram. В Валуйском городском округе упал самолет, на месте работают следственная группа и сотрудники МЧС, причина авиакатастрофы выясняется, самолет упал на сарай с сеном, начался пожар, в результате которого постройка сгорела.
    Цыцькин сообщи своим кацапам, что за штурвал самолёта после употребления боярышника садиться категорически запрещено. Буга-ааа!

  12. 1) Почему Зеленский точно знал про начало войны ( как он признал в интервью западным СМИ), но украинцем говорил, что ничего не будет и не надо паниковать?

    2) Почему, зная о войне, не были подготовлены оборонительные мероприятия?

    3) Почему наших военных не было на границах с Белоруссией и Крымом, что позволило рашистам за считанные дни захватить Юг Украины, большую часть Киевской, Сумской, Харьковской и Черниговской областей?

    1. Зеленський 3 роки своєї каденції навмисно руйнував оборону України. Згадайте його «какая разница», «нужно просто перестать стрелять»! А як він їздив на позиції ВСУ і нападав на захисників, стверджуючи що він «не лох»! Він дав вказівку про розмінування кордонів (Чорнобиль, Чонгар, тощо). Закрив ракетну програму (гром, буревій, нептуп, богдана), відхилив перспективні розробки комплексів ППО-ПРО, підготовлені КБ «Южное» та КБ «Луч» віддавши перевагу проекту «Велике будівництво», яке збудувало дороги для техніки і танків окупантів, здав південь, зливає гроші з бюджету Коломойському, призначає на державні посади зрадників, колаборантів, агентів фсб та відвертих шахраїв і корупціонерів. Але він герой, «бо не втік»!

  13. Прихід до влади зелених — це велика помилка народу України, сподіваюсь на наступних виборах люди проголосують за наш блок Петра Порошенка!

      1. 11-52 тв 11-56 кацапики, не хвилюйтеся, блок Петра Порошенка, переможе і ми викинемо всю зелену продажну наволоч з влади. Не буде єрмаків, коломойських, зеленських, арахамій. Петро Порошенко — наш президент! Слава Криголаму!

    1. Артур,они не шутят. Старайся меньше показываться в людных местах де тебя могут опознать и строго наказать.В ресторан и кофе кушать не хожи,пусть жена бутерброды на работу делает,носи с обой термос,желательно металлический — металл теоретически может от малокалиберной пули на излёте спасти
      Береги себя,ты нужен нашему лидеру Порошенко.Глупо погибнуть за тубой базар в интернете врядли тебе стоит.Да и семью могут наказать эти бендеровцы из добробатов если до тебя не дотянутся.Члены семьи без сопровождения же?
      Заявы мусорам глупо писать — ну одного посадят а его побратимы,которых десятки ?

      1. Я теж не шудкую — нехай спробують, моя охорона швидко їх затримає і передасть правоохоронцям. А подібні нападки на словах мені вигідні — вони будуть збільшувати мій рейтинг і загальний рейтинг блоку Петра Порошенка. Тільки уяви заголовки: «Зелена влада винайшла кілерів для вбивства депутата Евросолідарності Артура Герасимова!» та подібні. То ж я готовий до таких подій.

        1. Артур,ну не будь наивным про «моя охорона».Фитнесмальчики и люди с боевым опытом несопоставимая разница.Никтож не будет кунгфу показывать — тихонько с ПБС отработают с нескольких десятков метров и у тебя в голове дырочка появится.Охорона и моргнуть не встигне як ты уже на асвальте в разбитых окулярах опинешься

      2. 12-14 я не боюсь і не треба мене вмовляти злякатися якихось боягузів-пустомель. Охорона в мене добра і я їй довіряю, тому я приймаю виклик цих кацапських зелених затичок.Чуєте, зелені колаборанти, ані мене, ані нашого лідера Петра Порошенка, вам НЕ ЗАЛЯКАТИ. Ми діяли і будемо діяти на користь українського народу та ЗСУ. А пустомель попереджаю — спіймаємо, то на примирення сторін не розраховуйте, а за свою родину я спокійний — ьо вони закордоном.

  14. Порошенко зупинив навалу орків у 2014, розпочав відбудовувати ЗСУ, замінував Чонгар, відновив регламенти підтримки працездатності комплексів ППО, реанімував ракетну програму України, стабілізував економіку країни, виборов для церкви Томос та пробив безвіз для України. Слава гетьману Порошенко! Слава нашому лідеру Криголаму!

      1. 12-15 коли кацап злиться — це добре українцям. А наш лідер Порошенко, дійсно вольова людина, яка в складні часи для України виборола Томос для української церкви, не дивлячись на шалену протидію з боку путіна, авторитет якого на той час в світі був беззаперечним. Томос наш, слава гетьману Порошенкові, слава Україні!

        1. 12-30 на моєму боці закон! Ти — троль на службі єрмака нічого мені не зробиш, я тебе не боюся, але ти відтепер будеш знати, що Артура не залякати!

      1. 12-18 він оперативно вживав керівних рішень для зупинення цієї навали та діяв у дуже складних умовах, бо німці на чолі з Меркель, та французи були тоді на боці путина. Але наш лідер гетьман Порошенко вистояв та зупинив цю навалу. Слава крыголаму!

  15. Петро Порошенко зупинив навалу орків у 2014, розпочав відбудовувати ЗСУ, замінував Чонгар, відновив регламенти підтримки працездатності комплексів ППО, реанімував ракетну програму України, стабілізував економіку країни, виборов для церкви Томос та пробив безвіз для України. Слава гетьману Порошенко! Слава нашому лідеру Криголаму!

  16. Девіз Петра Порошенка: «Армія, мова, віра!», сьогодні актуальний як ніколи! Слава нашому гетьману!

  17. Сматрю Поромщика втарой день нету , но нискучно на ветки -поевился новий каминтатор Артур Герасемов. Ти случайна не родствиник ночальника генштаба РФ генерала Герасемова ?

  18. Спеціальна пропозиція на TOYOTA
    Вигода до 5% від вартості авто*:

    COROLLA
    COROLLA Гібрид
    C-HR Гібрид
    YARIS Гібрид
    RAV4 PLUG-IN

    Авто в наявності.

    Деталі за телефоном: 0443443806
    Тойота Центр Київ «Автосамiт»
    Харкiвське шосе, 179

    1. 22-34 даун, у Порошенко и Турчинова никто не спрашивал подарить Крым. Полуостров был тупо оккупирован зелёными человечками. Цыцькин — ты дебил. Буга-ааа!

  19. Фуууууууу! Какие братья? Брат ракетами обстреливать брата не будет да и землю брата не оккупирует. Россия не брат, а враг

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ