Человек не терпит насилия!

Пенсійне забезпечення району = вартість годинника керівника Офісу протидії рейдерству Мін’юсту Віктора Дубовика

dubovik godinnik 1

Мін’юст по своїй природі як завжди вражає від Міністра Малюськи із своїми абсурдними заявами та повзанням по столі міністерського кабінету як мавпеня, так і своїми далекими від всього людського та совісного підлеглими керівниками Департаментів, Управлінь, Офісів…

Так от, є в Міністерстві юстиції України (нажаль цю державну установу вчергове ганьблять) таке дитинча як Віктор Дубовик – син колишнього першого заступника Міністра внутрішніх справ України Віктора Борисовича Дубовика (був заступником у того самого втікача до оркостану Віталія Захарченка (де із останніх пропагандистських новин значиться як науковий співробітник, фахівець по Україні – очевидно в тому підрозділі фсб, далекому від реалій буття нашої країни).

Що саме примітивне так те, що із такими даними стати на керівнику посаду в Міністерство юстиції України (враховуючи, що Віктор Дубовик є другом і партнером нинішнього керівника «фсб херсонської області») та наче займатися питаннями протидії рейдерству. Цей напрямок очолює представник того кола осіб котрі свого часу «віджимали» бізнес – це ж очевидно він не може інакше. Але то вже багато кому відомо.

Також до волі таке цікаве – Віктор Дубовик як мале дитя не може натішитися та нахвастатися (як державний службовець який має притримуватися різних етичних норм і правил, бути скромним представляючи державу) своїм годинником при кожному запланованому публічному заході або фотосесії (ото нарцис – на фотосесії час є, а хто ж роботою буде займатися?) демонструє невзначай свого годинника… суть в тому, що годинник на руці Віктор не простий, а брендовий «VACHERON CONSTANTIN PATRIMONY THE JUBILE 1755 LIMITED EDITION 500 85250/000G-9141» – звісно на нього зараз скидка (раніше його вартість була 41500 доларів США як від виробника) зараз всього 27500 доларів США (і то це ціна за бувшого використання).

Матеріал виготовлення цього годинника – Біле золото, скло – Сапфір, всього в світі таких 500 екземплярів (і нам повезло один із цих 500 на весь світ у нашого Керівника Офісу протидії рейдерству Мін’юсту).

Якщо у Малюськіних підлеглих такі годинники, що тоді казати про його заступників… ну судячи по Віктору Дубовику то очолюваний ним напрямок протидії рейдерству дає свої результати «як то кажуть результати на руці»…

Але в цей же час вся країна вишукує матеріальні можливості підтримати наш спротив, а тут такі годинники в Міністерстві юстиції – мабуть заощадив або батько з «маскви» вислав гроші.

 P.S. За вартість цього годинника можна було б виплатити пенсію пенсіонерам одного району (бабусям і дідусям, які тяжко працювали на тих же підприємствах, що «рейдернули», а тапер отримують пенсію від 2700 до 4000 грн).

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ