Человек не терпит насилия!

Зеленський доручив Шмигалю вирішити питання з санкціями проти TECHIIA, 1xBet та інших компаній, що працюють на РФ

Президент України Володимир Зеленський доручив Премєр-міністру Денису Шмигалю відреагувати на питання роботи в Україні російських букмекерських контор, а також українського ITхолдингу TECHIIA, що підтримує їх діяльність в Україні.

Про це йдеться у відповіді президента на електронну петицію «Накласти санкції на компанії, що пов’язані з державою-агресором і підтримують російський бізнес в Україні», яку підписало майже 26 тисяч українців.

Нагадаємо, автор петиції просив президента накласти санкції на ряд компаній, що надають послуги азартних ігор в Україні та мають російське коріння, або працюють в інтересах РФ. Зокрема мова йде про російські букмекерські контори Фонбет, 1xBet, BetWinner, українські ”доньки” російського 1xBetPointLoto та FanSport, що отримали від КРАІЛ ліцензії на роботу в Україні, а також український IT-холдинг TECHIIA, який, за даними ЗМІ, має тісні звязки з 1xBet, а його співзасновник Олег Крот публічно підтримував роботу 1xBet в Україні.

Чинне гральне законодавство передбачає жорстку заборону бути організатором азартних ігор таких юридичних осіб, які прямо чи опосередковано контролюється резидентами іноземної держави, визнаної згідно із законом державою-окупантом та/або державою-агресором по відношенню до України, або діє в їх інтересах. Дозволяти вищевказаним букмекерським конторам та онлайн-казино працювати в Україні означає спряти державі-агресору. Тому керуючись статтею 5 Закону України «Про санкції», просимо вас, Володимире Олександровичу, як Голову РНБО, прийняти рішення про накладання санкцій на українські та російські юридичні особи, що працюють в Україні в інтересах держави-агресора, а також щодо фізичних осіб — керівників та власників цих компаній”, — йшлося в петиції із зазначенням конкретних юридичнних осіб, на які пропонується накласти санкції.

У відповідь на дану петицію Президент Володимир Зеленський доручив премєр-міністру Денису Шмигалю ”уважно опрацювати порушені у тексті петиції питання та забезпечити вжиття необхідних заходів реагування”.

Нагадаємо, що у розпал повномасштабного вторгнення РФ в Україну навесні 2022 року Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видала дві ліцензії на роботу в Україні російському букмекеру 1xBet. Після широкого суспільного резонансу навколо цього та після набрання більше 25 тисяч підписів під петицією про заборону 1xBet в Україні, КРАІЛ була вимушена восени 2022 року анулювати видані ліцензії. Однак, пізніше журналісти виявили ще ряд букмекерських контор, пов’язаних з 1xBet та які працюють в Україні під ліцензіями КРАІЛ.

Окрім того, ЗМІ провели розслідування, в результаті яких була виявлена компанія, яка допомагала 1xBet вийти на український ринок. Як виявилось, відомий український IT-холдинг TECHIIA активно співпрацював з 1xBet як до війни, так і під час неї, а головний юрист холдингу Роман Родін є рідним братом Олександра Родіна, директора ТОВ ”Твоя беттінгова компанія”, що є представником 1xBet в Україні.

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

39 ответов

  1. Без разницы вознесется или нет Лир при вмешательстве но всю мощь огонь всех карм бумеранга с рисками рекашета но не фанатиками камикадз.

  2. Оно от оно и на хуй не упало так давать в сокрытельстве морально материального садизма манипуляций социапатии.

    Интересней ловить Жука американскими горками и развлекаться звёздными войнами Армагеддона и апокалипсиса карман бумеранга .

  3. Адам видать болт балует не целибатом с магдалин девать не куда в Вальхалле квадратных метров .

    Отправляют сюда курьерами по доставке звездных для монополии и кидают в сокрытельстве лапой ,что бы самими же энерго-вампирить а то и каннибалить .

    Развлекаясь в монополии и «бастрюков» само «избранности» хамелеонизма .

  4. Конкретное издевательство Неронами в сокрытельстве декорациями индивидуально на каждым и целыми поколений каждого .

  5. Не до хуя стимулирующих на одного не говнюка атеиста и адепт сект .

    С лапшой об возможностях для каждого для массовки обосрав «избраностью» в итоге я массовку яко бы не в путностЬ .

  6. Сафари с тупым паливым через кинутых в «идейность» заежаных пластинок лаек на караваны и разводняками для карьер монополии .
    резервации облазив пока индиги вундеркинды все стремаются лишний раз выползти простимулированые в «халяве».

  7. Решалы с галеарами благодаря имитациям карм бумеранг подкупа ,более уже не будет таких шансов в Херойстве до конца бытья с лапшой следующим поколениям батареек мучеников в сокрытельстве .

    Это был единственный шанс для своего херойства обосравшись в итоге может раз век а то и более .такой Шанс пришествие пророчеств .

    Библейских войн дЖидаев и сиддхов но видать одно дело над обывателями самовозвышаться и разводить в сокрытельстве а другое дело с потенциалами ,кишки ,дуги и стержни Фаберже не в смятку сваренных.

  8. Кожаная одежда из за этого в моде в цене веков стимуляций Херойства для Ведизма гелиарства Робин гудов шерифов нетенгейма .

    И вошли в таверну четыре атлет фигуры обортней Волкалаков молвил один самый старший со шрамом у виска ну что ж Хелиары срелиары,слух прошел мол подвигов Хероносцам стимуляций не хватает .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

"Твоя беттінгова компанія" и российский 1xBet почему-то продолжат работать в Украине

"Твоя беттінгова компанія" и российский 1xBet почему-то продолжат работать в...

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) не знайшла формальних підстав для анулювання ліцензії ТОВ «Твоя беттінгова компанія» (ТБК)…

Владельцы российского букмекера 1xBET и «серый кардинал» КРАИЛ Борис Баум...

Трое россиян (конечные бенефициары российского 1XBet), проживающих сейчас на Кипре, и Борис Баум, который в условиях войны помог им получить…
1XBet. Як російський букмекер отримав ліцензію в Україні під час війни

1XBet. Як російський букмекер отримав ліцензію в Україні під час...

14 червня 2022 ми публікували спільне дослідження Ради економічної безпеки України та міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm про те, як компанії зі…
НОВОСТИ