Человек не терпит насилия!

Костянтин Ткаченко кандидат в члени ВККС України: у Фонд державного майна прийшов строково на посаду керівника Департаменту – так просто реалізував схемку і пішов

tkach

 

clip image002

 

17.02.2023 відбулася співбесіда із черговим кандидатом в члени Вищої кваліфікаціної комісії суддів України Ткаченком Костянтином (посилання: https://www.youtube.com/watch?v=ecWojdq_lPw). В принципі звичайна співбесіда але «фаховий юрист» комісію з відбору таких кандидатів дещо здивував (серед членів комісії були як вітчизняні так і зарубіжні фахівці) тому висловлення Костянтина можна розібрати на цитати:

1) після навчання в університеті імені Ярослава Мудрого по розподілу (цікавий такий «розподіл») працював помічником прокурора одного із районів міста Києва – це де в нашій країні так можна під розподіл попасти «за гарні знання» щоб одразу після закінчення юридичного вишу і зразу в помічники прокурора да ще й в столичній прокуратурі?

Не трохи не поблату хлопчина почав свою юридичну кар’єру;

2) щодо родинних зв’язків (із колишнім замом пшонки, суддями, жінка працювала на нардепа) вони є але вони юридично, я обіціяю, що вони не матимуть впливу – коли Будапешстський меморандум підписувався Україні теж обіцяли…

3) у Фонд державного майна (на посаду Директора департаменту одразу так) прийшов строково для реалізації певних проектів – нічого так, які це такі проекти?

У Фонді державного майна повно фахівців котрі десятками років працюють, а вище спеціалістів не можуть піднятися, а тут є хлопчина з вулиці (талановитий такий адвокат) і одразу на Директора департаменту.

От і біда наших держ органів, що набирають людей, які толком не знають чим цей орган займається, але «нахуявертити» встигають.

Теж питання, які це «проекти» у Фонді державного майна, та і що ж ти такий за спец, що тебе одразу взяли на таку посаду?

4) «Оскар Кучера у Дудя – 2 серія», комісія ловко ставила питання, спочатку Костянтин заперечував доцільність та можливість «дискреції» потім комісія аргументувала доцільність «дискреції» і одразу же Костнянтин погодився, що «дискреція» необхідна – Так от, як цій людині можна довірити відбір суддів, якщо він не розуміє про що говорить, тим паче легко йде під вплив (що по суті комісія і продемонструвала під публічний відеозапис).

Чудова майстерність комісії, але нажаль видніється негатив не цього саме кандидата, а всієї держави яка допускала такі прорахунки…

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ