Человек не терпит насилия!

До Вищої кваліфікаційної комісії суддів України може проникнути Костянтин Ткаченко із родинними зв’язками серед правоохоронців країни-агресора

tkachenko

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну багато осіб, які були в очікуванні зміни так би мовити «київського режиму», але із-за очевидних причин такого не відбулося. Отже, такі особи усвідомлюючи реальні та дієві трансформації в СБУ, які як наслідок призводять до масованої нейтралізації колобораційних елементів – почали своїми демонстраційними діями висвітлювати свій удаваний патріотизм до України (лжепатріотизм).

Тобто, вдавати із себе тих ким вони насправді не є. По суті це спекуляція національними цінностями з метою набрання якихось балів для подальшого та глибшого проникнення у владні кабінети. Також на таких осіб, які не заангажовані та мають відповідні зв’язки зазвичай фсб робить ставку для подальшого їх розвитку та становлення в різних сферах суспільного життя України (мета очевидна – подальший негласний вплив на різні процеси в Україні). Біда лише в тому, що частина людей у це все вірить.

Такі особи зазвичай ще полюбляють прикриватися вишиванками (демонструючи їх носіння у всіх можливих соціальних мережах, як зразок) тобто їх називають ще «вишиватниками».

Так от, на стадії відбору (що триває) кандидатів до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (ВККСУ) до співбесіди допущено Ткаченка Костянтина Валерійовича, адвокат, працював на державній службі у Фонді державного майна України керівником департаменту.

Нагадуємо, що ВККСУ є постійно діючий орган у системі судоустрою України, відповідальний за формування суддівського корпусу, переведення суддів, забезпечення їх належного кваліфікаційного рівня. Цей орган добирає суддів всіх судів в Україні.

Так от Ткаченко К.В. хоче бути членом цього органу – він правник, має досвід, все знає у сфері права, наче патріот, ніде не був заангажований, але своїй долі як і кар’єрному зросту у Фонді державного майна має завдячувати невістці, тобто дружині свого рідного брата (Ткаченка Сергія) – Блажівській Наталії Євгеніївні яка завдяки своїй вже заангажованій родині відкриває йому такі перспективи (що було підкріплено при призначенні Ткаченка Костянтина у Фонді фінансовим притиском наказу про його призначення), але за все треба платити.

От, і Костянтин Ткаченко має тепер проникнути в ВККСУ щоб відплатити за допомогу так як:

1. невістка Блажівська Н.Є. (дружина його рідного брата) з 2012 року працює суддею Вищого адміністративного суду України (суд припинив свою діяльність, а вона перебуває в процесі скорочення досі);

2. Блажівська Оксана Євгеніївна (рідна сестра невістки) з 2010 року працює суддею Господарського суду м. Києва;

3. Блажівський Євген Миколайович (батько невістки або тесть брата) за часів Януковича був заступником Генерального прокурора України (аве Пшонки), але це все перераховане то дріб’язок, от рідні брати Євгена Миколайовича (тобто рідні дядьки невістки нашого кандидата ВККСУ) це варте звернути увагу:

Блажівський Мар’ян 28.08.1966 р.н.

За часів Януковича був керівником ДАІ Дніпропетровської області, було відкрито кримінальне провадження за хабарництво, перебуває в розшуку, виїхав до Криму. Після початку вторгнення рф – став «начальником МРЕО окупаційної поліції м. Мелітополь Запорізької області»

Блажівський Петро

За часів Януковича був керівником ДАІ Полтавської області, перебуває в розшуку (в 2017 році заочно засуджений до 7 років ув’язнення), перебуває в Криму

Блажівський Іван

Був керівником ДАІ Севастополя, в 2014 році перейшов на службу до поліції рф

Блажівський Руслан

Був керівником ДАІ Джанкоя АР Крим, в 2014 році перейшов на службу до поліції рф

 

Наявна інформація за свідченнями очевидців, що у можливому виїзді з України розшукуваних сприяли адвокати, які мають «родинні зв’язки» із розшукуваними. Зазначені брати Бліжівські між собою зв’язки постійно підтримують із використанням месенджерів та дзвінків прихованих мереж.

Ось така інформація відносно кандидата до складу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Ткаченка Костянтина Валерійовича.

Слід пригадати, що в 2017 році біля адмінбудівлі ВККСУ було підірвано нашого полковника Максима Шаповала, керівника одного з підрозділів ГРУ МО України, так от при проведенні співбесіди слід згадати, що було біля цієї будівлі ВККСУ та вчинити так, щоб такого більше не повторилося, щоб ці сімейні відносини Ткаченка не породили горя для наших людей.

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 2.33 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. шо ти молов на співбесіді? комісія з іноземців геть в осад випала … навіть самим було соромно за тебе перед іноземцями
    …самому не соромно за себе?
    геть коментувати немає шо — кожне слово жах

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ