Человек не терпит насилия!

Ексголову СБУ підозрюють в організації катівень у Херсонській області

2c9c0445 1993 478f 86a8 10c72d5a3ecc 1000x563 1Ексочільнику СБУ Олександру Якименку, який очолив каральні органи рф в окупованій частині Херсонщини, висунули підозру.

Якименко з 2014 року переховувався в рф за державну зраду. На початку повномасштабного вторгнення він підтримав російських окупантів і запропонував їм свою допомогу. За це його призначили керівником «государственной службы безопасности в Херсонской области».

Поплічник загарбників «підзвітний» кадровим співробітникам фсб, які координують репресивні органи рф в окупованих районах.

Під час окупації Херсона «посадовець» дав вказівку на захоплення одного з офісів у центрі міста. У підвальному приміщенні цієї будівлі рашисти облаштували катівню. Там з них «вибивали» зізнання у сприянні ЗСУ, а після цього пропонували за гроші отримати «амністію». Керівник місцевої «філії» фсб та його спільники «заробляли» на масових репресіях, а також робили «показники» перед російськими «кураторами».

За даними слідства, до лав окупаційного органу його очільник особисто залучив ще вісьмох зрадників, які брали безпосередню участь у катуваннях мирних жителів. Після звільнення Херсона «посадовець» разом зі своїми поплічниками втік на лівий берег Дніпра і наразі там переховується від правосуддя.

На підставі зібраних доказів колишньому генералу та вісьмом його спільникам повідомили про підозру за декількома статтями Кримінального кодексу України: ▪️ ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України); ▪️ ч. 2 ст. 111 (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану); ▪️ ст. 260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань); ▪️ ч. 2 ст. 28, ч.1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) КК.

9120ff7e 9a71 4529 9689 d2cce6fa796f

 

 

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Явно катувалы не бабушек с пенсией 4 т грывень. Куркульё обезжиривали.Якщо маешь десь с десяток мульёнив долларив то чомуб и не покатувать,тем паче ясный красный що заробыв ты их не тяжкой працей в колгосппи або на заводе.Мошонку такому пассажиру трохи паяльной лампой погреть — задоволення не тильки материальне а и моральне
    Он наприклад порошенко якщо спиймать та десь загород вывезти.Катувавбы бля и катував,сутками не йив не спав бо такого пидарюгу катувать всёравно что ебать мисс вселенную

  2. Ну и не скарбы Полуботьки острова Шанса кайман , ясный не обрезанный из трех букв ,что у голодьбы стахан ,взять то не чего и даже на органы клятв Гиппократа пропиты и прокуренны.

    Кулаков максимум и то Хазары в основном под следствием Дублирующего департамента протирания штанов что б хоть как то сдерживать от анархии в архивы без срока давности с замыканием проводки .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Киевские слуги Лубянки и их дела: кино про Нуланд, АТО имени Щеголева

Киевские слуги Лубянки и их дела: кино про Нуланд, АТО...

Они имели неоправданные льготы и большие зарплаты, на их преференции и аппетиты пахала вся Держава. Некоторые умудрялись получать от государства…
Мошенница Елена Якименко благодаря высокопоставленным покровителям пытается избежать наказания за свои аферы

Мошенница Елена Якименко благодаря высокопоставленным покровителям пытается избежать наказания за...

Силовики затягивают с расследованием злоупотреблений в КБ «Златобанк», а влиятельные покровители во власти прикрывают аферистку История с банкротством и выведением с…
НОВОСТИ