Человек не терпит насилия!

Політична проституція Віктора Дубовика, керівника Офісу протидії рейдерству Малюськіного відомства, або чому так дорого? …бо це проститутка політична!!!)

dubovik partija regioniv

«Політична проститутка» — це по суті політичне кліше, яке використовується для позначення безпринципного політичного діяча, який готовий поступитися честю, совістю, обов’язком (перед народом і державою) та іншими цінностями заради власної вигоди.

Сучасна політика хаотично змінюється завдяки методам т.зв. «безхребетності і безпринципності», що може стати наслідком створення критичної маси політиків та їх партійних організацій, які можна буде купити: змінити, переформатовати, вплинути на будь-яке рішення чи дію, що може призвести до розвалу країни в цілому!!!!

Так от, політична безпринципність нинішнього чергового чинюши або чиновника, що працює в схемах Малюськи Віктора Дубовика дійсно вражає своєю безхребетністю, що фактично може його «політичні погляди» заради мабуть якоїсь вигоди повернути на 180 градусів…

Відомим є факт, що Дубовик В., який є сином колишнього першого зам міністра МВС Захарченка, який приймав участь у злочинних діях під час Революції Гідності як того зобов’язувала посада батька перебував на керівних посадах у молодіжному крилі «Партії регіонів» — «Союзі молоді регіонів України».

В 2012 році балатувався до Верховної Ради 7-го скликання Українська партія «Зелена планета» в списку № 13 (керівником цієї партії був Орєхов Сергій Миколайович, за часів Януковича очолював Державну інспекцію України з питань захисту прав споживачів), тобто по суті це палець однієї руки, якою була регіоналівська еліта.

В принципі логічно, але все ж таки із Союзу молоді регіонів Дубовик Віктор не виходив, тим паче ця політична участь принесла йому посаду помічника колишнього Віце-премєр-міністра України Арбузова (в Уряді Азарова), хоч теж питання хлопцю на той час було 23 роки який з нього помічник? Хіба, що каву зварити… хіба що інтим надати…

Але нічого так вічно не буває…

Потім, очевидно оцінивши ситуацію Віктор Дубовик 2015 році балотувався як мажоритарщик до Миколаївської обласної ради від всеукраїнського політичного об’єднання «Батьківщина» (зовсім протилежний політичний рух Партії регіонів)… але цілком логічно, що не пройшов.

Отже, така політична безхребетність цього чиновника, який працює у Малюськи тільки підтверджує про бажання прилаштування до будь-яких ситуацій заради власної вигоди, незалежно від того суперечать ці ситуації розвитку та укріпленню України як незалежної та самостійної держави чи ні…

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. мабуть в Партії політики путіна теж був — необхідно дослідити, це точно йому всеодно яка полутика аби у коритця

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ