Человек не терпит насилия!

«Слуга народу» Василевська-Смаглюк, обрана по округу в Бучі і Бородянці, 24 лютого закликала українців не евакуюватися: «Цивільне населення не є ціллю військ РФ»

605353У мережі нагадали про найскандальніші заяви та вчинки нардепки «Слуги народу» Ольги Василевської-Смаглюк, яка днями вимагала від Великої Британії відбудувати Бучу.
Відповідну добірку опублікувала журналістка Зоя Казанжи.

«Люблю таке. Полова в голові, а руки хочуть писати, язик хоче розмовляти…

Ольга Василевська-Смаглюк, колишня журналістка телеканалу 1+1, народна депутатка від партії «Слуга народу». Їі виборчий округ № 96. Це Буча, Бородянка, Славутич і довколишні села», — написала вона.
780x533

780x903 780x900 780x1212

 

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. По ходу Василевская-Смаглюк следующая на віход за Тищенко. Даешь очищение власти от предателей!

  2. Да ктож бля знав. Декто взагали на шашлыки ехать агитував,и шо?Импичмент?
    Самым разумным оказался потомственный клептоман пиДро парАшенко — так до Лондону стремителоьно метнулся под юбку до миссис Гонтаревой,шо аж уши на ветру захлопали.Напоследок тильки на фоне хромакея с игрушечным автоматом покрасувався для паствы

  3. Якщо и боротись с коррупциею ВСЕРЬЁЗ (а не пускать пыль в очи якимись там неликвидными миньетчицами с провинциальных округов) то поперше нужно саджати за коллабрационизм та коррупцию Ахмедова,подруге экстрадировать та сажать Гонтареву та поганую свинью по фамилии «порошенко»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ