Человек не терпит насилия!

Призначений заступником голови Офісу президента Олексій Кулеба служитиме особисто Єрмаку, а не Україні

Призначення Олексія Кулеби в ОПУ остаточно переконало: ніяка то не боротьба з корупцією чи неефективністю. Можна розходитися. Нам згодовують кумівство як перемогу, посилення впливу Єрмака як очищення влади. Мда.

Зусиллями Андрія Борисоваича Кулеба летить кар’єрними сходами все вище і вище. У 2019 році Єрмак нав’язав його Кличку, а потім забезпечив щорічне підвищення: від директора департаменту КМДА до цілого заступника голови ОПУ. За які результати, за які таланти?

Об’єктивно, чим він запам’ятався в Києві? Нічим. А в Київській області? Можливо, залученням донорської допомоги чи швидким налогодженням нормального життя людей у напівзруйнованих містах, чи, може, відбудовою? Ні. Він постив фоточки з гумдопомогою Херсонщині, коли туди ламанулися фотографи і оператори зі всього світу.

Тим часом на Київщині у багатьох громадах колапс, який 11 місяців не вирішується взагалі ніким. Кулеба не доклав жодних зусиль, аби виправити ситуацію і допомогти людям. Не захотів докласти або не зміг, бо менеджер з нього ніякий. Але це не завадило Єрмаку його підвищити.

Можливо, Кулеба не супер результативний, так принаймні чесний? Як писав Юрій Бутусов, Кулеба з Єрмаком допомогли свого часу налогодити «бізнес» на МАФах депутату Київради Владиславу Трубіцину.

Оскільки корупціонерів в нас саджати не прийнято, про нього всі вже забули. Так я нагадаю. Його взяли на хабарі в 1,3 млн грн за дозвіл на встановлення МАФів, а в грудні 2022 Вищий антикорупційний суд перестав слухати справу через… мобілізацію Трубіцина. В нас же дупетатів щодня на війну гребуть, ага. Чорт замість строку отримає УБД ще й «героєм» повернеться.

Ну то які шанси, що в ОПУ Кулеба займатиметься розвитком і захистом України, а не особистим збагаченням? Це призначення — плювок в кожного з нас. Роками вимагаємо звільнити Татарова, Смирнова і Єрмака, а вони заводять в цю компанію ще й Кулебу. Дякую. Дуже дякую.

Оцените материал:
54321
(Всего 19, Балл 4.21 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ