Человек не терпит насилия!

Чи буде регрес за дії щодо відшкодування повної або часткової матеріальної відповідальності за правову роботу потьомкіна в АРМА???

potomkin lotchik

Цікавий позов ТОВ «С.П.Т.» до АРМА.

У грудні 2019 року ТОВ «С.П.Т.» звернулося до суду з позовом до АРМА (тобто дії, які ними оспорювалися були вчинені в АРМА до грудня 2019 – що цікаво, мабуть співпадіння в цей час на сторожі дотримання норм законодавства в АРМА стояв потьомкін… мабуть у нього стояв дещо інший орган на чергову можливість заробити або він взагалі на свою роботу забив) ТОВ «Пелучо», ДП «Сетам» про визнання недійсними електронних торгів, визнання недійсним договору купівлі-продажу № 22 земельної ділянки від 19.07.2019 року та витребування земельної ділянки (отжеш так проаналізував дотримання норм законодавства Потьомкін та завізував же мабуть чи наклав своє благословення на такі завідомо неправомірні дії та рішення).

07.12.2021 Північний апеляційний господарський суд стягнув з АРМА на користь ТОВ «С.П.Т.» (04073, м. Київ, проспект Степана Бандери, буд. 15-А; код ЄДРПОУ 37688139) 166 324,00 (сто шістдесят шість тисяч триста двадцять чотири гривні нуль копійок) витрат по сплаті судового збору за подання позовної заяви та 249 486,00 грн (двісті сорок дев`ять тисяч чотириста вісімдесят шість гривень нуль копійок) витрат по сплаті судового збору за подання апеляційної скарги.

Згідно інформації із відкритих джерел, на виконання цього рішення суду, АРМА 30.12.2021 виплатило ТОВ «С.П.Т.» 415 810 (чотириста п’ятнадцять тисяч вісімсот десять гривень).

Так от наслідками таких дій було по суті халатне відношення або службова недбалість у 2019 році відповідних працівників, включаючи відповідальних керівників за правову роботу, які працювали в АРМА до грудня 2019 (тобто до моменту виникнення спору). В такому разі такі особи мають бути притягнені до матеріальної відповідальності (повної або обмеженої), якщо тільки строки давності по оспорюванню не вийшли… (законодавці тут дещо відстають). Все одно сцуко  із-за якихось пройдисвітів мають виплачуватися кошти (які зараз краще б пустили на оборону) …за їх недолугі дії на державній службі… в результаті виходить так, що ти накосячив, а інші за тебе мають розгрібати …юрист недолугий – як цей потьомкін тільки працював у приватному секторі????

 …одні зальоти у цього льотчика (на фото)

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ