Человек не терпит насилия!

Шегині. Петро Парубок і його покровитель

photo 2023 01 05 13.26.58

Нещодавно журналіст Тарас Середич опублікував розслідування як детективи БЕБ у Львівській області зупиняли вантажні автомобілі з технікою. Але дещо додамо. 

✅ Підписники нам повідомили, що всі дії зміни Парубка по безперешкодному пропуску цих вантажівок відбувались зі згоди в. о. заступника начальника Львівської митниці Юрія «Студента» Приходько. Того самого Приходька, чия зміна пропустила велику партію цигарок на «Ягодині», яку виявили польські митники.  Того самого Приходька, який вже будучи в.о. заступника начальника Львівської митниці «не помітив» 272 кг гашишу, але який виявили польські митники. Приходько навіть сам, як в.о. заступника виносить постанови про ПМП, які судом скасовуються. Наприклад, 20.09.2022 (постанова — 0781/20900/22), коли «Студент» хотів нагнути громадянина з накладенням штрафу в 166 тис грн. Але очікувано суд програв. Але чомусь керівництву Держмитслужби плювати. «Студент», карма за наркотрафік тебе дожене.  Такі люди це ганьба! митної системи.

🤷‍♂️ Але повернемось до БЕБ, цікаво виходить, що тільки через декілька днів після публікації Тараса — БЕБ офіційно відзвітував. А цікаво тому, що якби не розслідування — то фури б спокійно проїхали. Деякі співробітники Львівської митниці нам повідомили, що БЕБ починає активно «прибивати» корумповані «схеми», тому і не планував нічого афішувати. 

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. на похоронах играла классическая музыка музыка но они ее уже не слышали… и правда сюр. Все остальное шелуха и фальшивая позолота которая называется борьбой и даже беспощадной с коррупциеей в Украине. Слава ВСУ.

  2. Здоров‘я та успіхів професору митниці Андрію Мироненко,братуха та найкращий з усіх митників в Україні.

  3. О доебалысь до типа. Чи он якись особливий? Робить бабки як и уся таможня,уси мусора и депутати.Невже новина що таможня на 146% коррупционирована?
    А от за наших социально ответственных пизднесменов та коллаборантив — пана ахметова та ребе порошенко — щось шановне журнализтське сообщество мовчить .Хочь один парашенко вкрав с батьком своим подохшим,мерзким вором олекссыем ивановичем , за 30 рокив стильки,скильки сотне мильонив таможенников и не снилось
    За ахметова вже и не кажу,криминального блядюжонка донбассовського,коий привёл до влады Януковича,а головним гаслом було предвыборной компании партии рыгионив «Донбасс порожняк не гонит.Хватит кормить Украину»

  4. Якщо в БЕБ працюють такі працівники як Хижняк Олексій Олегович то зрозуміло що БЕБ це група шахраїв та корупціонерів. Хижняк це шахрай з Горлівки, очолював Український вибір , був помічником нардепа з ОПЗЖ , агентом в НАБУ та СБУ, має купу службових посвідчень та десятки епізодів отримання за шахрайськими схемами приблизно 5 мільонів гривень. Хижняк поверни вкрадені кошти. Все життя я буду тебе переслідувати

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ