Человек не терпит насилия!

Павліченко — ворог, чи дебіл?

e503a3d4 805c 4951 9f78 5f478c2b912bНещодавно волонтерка Марія Берлінська розписала у колонці (посилання внизу в коментарі), як ми вбиваємо своїх.

»Ми» тут фігурально. На фото — людина, котру, зокрема, малося на увазі, хто своїми діями шкодить армії і множить смерті українців.

Павліченко Олександр Анатолійович. Керівник Державної служби експортного контролю.

Отже, що відбувається. Понад 95% дронів на фронті — це куплені звичайними громадянами або фондами цивільні дрони. Держава усунулася від обов’язка забезпечити військо найголовнішим інструментом розвідки і цілевказання — все роблять прості люди.

Але не просто усунулася, а ще й створила бюрократичні перепони для ввезення цих дронів в Україну.

Приміром, на думку Павліченка, найпопулярніший дрон Мавік3 — це товар подвійного призначення. Який таким НЕ є ні в США, ні в ЄС, ні у Китаї!

Але у воюючій Україні для того, щоб його завезти, треба додаткові папери і купа часу.

Давно треба було б спростити правила і зняти будь-які обмеження, а також ПДВ і мито на ввезення цієї критично важливої продукції.

Але Павліченко так не думає. Через це на кордоні застрягли сотні і сотні дронів для ЗСУ.

Після того, як Марія написала колоку про весь цей свідомий саботаж з боку Павліченка, їй почали приходити погрози і образи.

***

Нарешті, сьогодні на сайті Держслужби Павліченко написав величезний виправдальний текст. І думаєте, що він шось збирається міняти?

Ні!

Павліченко підтвердив, що Мавік3 — це дрон подвійного призначення. І зізнався, що вони у Держслужбі цю проблему спромоглися розглянути аж учора, після понад 10 місяців війни.

»Колосальна» швидкість і нульовий результат. Волонтери і надалі змушені будуть копирсатися з паперами від частин і вступати в непрості переговори з митницею.

Дякую, дуже дякую!

PS Від терору отаких чиновників страждають ВСІ виробники дронів в Україні, бо завозити комплектуючі — це ще той квест. Це до питання, чого у росіян купа військових дронів, а у нас — мізер. Але це інша велика історія.


 

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 4.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Десь уси подевалыся.Шурхало,хочь ты щось патриотичне надрукуй.Лежишь поди ебалом в оливье скот
    Або заровня

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ