Человек не терпит насилия!

Кубраков в ставке Верховного? Может, сразу Лукашенко назначить?

321636067 5731884020251823 1264699800999050066 n

Я сьогодні трохи мусив поритися в офіційних документах. А серед них були й свіжі президентські укази. А там не тільки нагородні чи про заміну послів. А є й дещо особливо цікаве. Так, указом №868/2022 Зеленський завів до своєї ставки верховного головнокомандувача такого собі всемогутнього в плані доступу до грошей і ресурсів віце-прем’єра Олександра Кубракова. Його ж він зовсім недавно возив на оглядини до Вашингтона, ніби (а може й без ніби) сигналізуючи, що це мої люди (Єрмак і Кубраков), я їх ні за що не здам, скорше здам Україну, а от про інших можна дискутувати.
Загалом, появу в ставці Віце-прем’єр-міністра з відновлення України — Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України (так називається його офіційна посада, бо неофіційна відома всім уже з 2019-го — керівник дорожнього дерибану) ніби й логічна. Війна — це не лише фронт, але й логістика, визволені території, відновлення…
321718028 470157421754402 7891166834315132686 n
От якби не деякі персональні особливості.
1. Кубраков — рідний племінник міністра внутрішніх справ лукашенківської Білорусі, ката білоруського народу, хресного батька тамтешного омону Івана Кубракова. Вони й зовнішньо неймовірно схожі. Наш — син Миколи Курбакова, найстаршого з п’ятьох братів, а їхній міністр Іван Курбаков — наймолодший у тій родині, молодший за Івана на 15 років, тож із племінником у них не такий значний розрив.
2. Іван Кубраков останнім часом більш активно висловлюється про Україну — виключно про «недобитий фашизм», ідентифікує білоруських громадян, які воюють за Україну тощо… Міністр внутрішніх справ не володіє зовнішньою розвідкою, але має достобіса добре джерело інформації в Україні. Він та його голова слідчого комітету хваляться в себе в пресі тим, як оперативно виловлюють усіх диверсантів, які «пройшли підготовку в Україні» або мали контакт із певними людьми в нашій державі. Вам нагадати, як там з ними розправляються? Стріляють у коліна. Потім загроза страти.
3. Обидва Кубракови публічно не наголошують на своїх родинних стосунках, але вони дуже тісні, що підтверджено втягуванням у підряди на дорожні проєкти в Україні, які веде Кубраков київський білоруських фірм під контролем Кубракова мінського. Серед них: «Белавтодор», «ДСТ №4 г. Бреста» і не тільки вони. А про бітумні й інші заводи я вже й мовчу.
4. До самого вторгнення чимало українців обурювалися: навіщо в бік білоруського кордону, зокрема в Чорнобильську зону, споруджували такі шикарні й широкі дороги, ще гірко жартували, що для рашистських танків. Виявилося, що то були не жарти.
5. Тема ймовірного наступу з Білорусі залишається актуальною. Рашистсько-білоруському контингенту дуже важлива інформація про мінування та перегородження доріг, знищені мости тощо, а також потрібний друг, який би міг пролобіювати мінімалізацію руйнування доріг за основними напрямками вторгнення. Посада нинішнього віце-прем’єра надає всі ці можливості.
6. Тепер Кубраков увійде до ставки верховного головнокомандувача, а отже отримає доступ до всіх військових таємниць, пов’язаних з обороною України.
Я не роблю жодних висновків, просто наводжу факти. Тільки одного такого пункту було б досить, щоб усунути такого носія надзвичайної загрози Україні. Але коли ставленик Портнова й Захарченка у нас прямий заступник голови опи й контролює всіх силовиків, а в ГУР заведені відверті вороги й ватники, то тема коханого племінника ката білоруського народу якось тьмяніє…
Оцените материал:
54321
(Всего 14, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

    1. Питання, де великий бурят віцик, міністр оборони-Єхануров який би повинен звернутись до бурятів з запитанням якого хуя Вам потрібно в Україні, де інші керівники меншин, які також повинні це зробити, що потрібно казанським татарам, дагестанцям, башкирам, вірменам та іншим в Україні. Де наш МЗС, язик в задницю засунув з цього питання.

  1. Немає пор‘ядних та професійних держслужбовців,призначають бізнеменів з команди порошенко та януковича! Є цікавий персонаж Євген червонец якого сватають в ОПУ заступником!

  2. Малюк, а яке ти тепер дасиш інтерв’ю? Що з допуском до державної таємниці? Що з контррозвідувальною перевіркою? Чи будеш руку жати? Тут загроза національній безпеці очевидна! Загроза з боку Білорусії, яка сприяє москалям в веденні війни! Чи ви в однобортних, в яких тепер ніхто не воює? А, що тепер скаже на плюсах Мосейчучка? Чи буде, пані лягли і просють! Гештальт, якийсь?

  3. 22-07 он на подсосе у ермака как и ты -интересно он тебя каждый …… или по праздникам утырок указание дает. Скоро нАБУ его в суд поведет подорались к нему основательно а за остальными придут чуть попозже а может и завтра.-архивы негорят. Гаси талоны в три смены можешь неуспеть или бери деньгами и сваливай твои услуги скоро непонадобятся-дальше нищета и попрошайнечество с обосцаным тапчаном.-где в подвалах лугандонии.

  4. 7-41 Скажу вам, что одним из самых характерных симптомов шизофрении, который обнаруживается у 80% пациентов, являются бредовые идеи. И холуай в этом плане — наглядный пример. Его постоянный бред представляет собой устойчивые умозаключения и убеждения, которые не имеют ничего общего с реальной действительностью. Бред у пациента-шизофреника — это одно из главных проявлений обострения болезни, психоза. Именно такое состояние характерно для холуая, поэтому пытаться вести с ним диалог — бесполезная идея, в ответ вы получите оскорбления, нападки, угрозы и перекрученный смысл озвученных вами слов или предложений. Холуая надо как можно скорее изолировать от общества и усиленно лечить, в том числе медикаментозно, а не оставлять его комментарии на всеобщее обозрение.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Тимошенко «прикурит» от фейковой «локализации» Alstom при поставке тяги для...

Министр инфраструктуры Кубраков, «подшефный» замглавы ОП Кирилла Тимошенко, объявил о «финализации» контракта «Укрзализныци» и французской компании Alstom на поставку 130…

Кирилл Тимошенко и Кубраков готовятся к «отжиму» аэропорта «Гостомель» у...

Кубраков как министр инфраструктуры отчитывался о результатах своего вояжа в Францию. Говорит, обсуждал организацю «хаба» по конвертации пассажирских самолетов в…
НОВОСТИ