Человек не терпит насилия!

Татаров бере під повний контроль Бюро економічної безпеки

Сьогодні відбулося перше засідання тимчасової слідчої комісії ВРУ з питань недоотримання бюджетом коштів, хоча я б просто сказав – вирішили розібратися чим займається БЕБ?
Не буду розкривати всіх деталей. Я був присутній як експерт по органам кримінальної юстиції. Виступали члени РГК при БЕБ, нардепи зі складу ТСК задавала купу запитань, а під кінець глава Бюро Вадим Мельник намагався «пояснити ситуацію, що склалася». Зауваження стосувались непрозорості конкурсних відборів, впливу різних «смотрящіх», призначення на посади чорт знає кого.
Найбільше вразило те, як цинічно Офіс Президента, а точніше заступник Єрмака – Олег Татаров – запхав двох своїх соратників в Бюро. Тепер це вже офіційна інформація.
До БЕБ на посаду заступника глави було призначено Віталія Гагача. Це «прокурорський» чин із Запоріжжя. Призначено без конкурса, бо вивчав його гарну біографію і сподобався на співбесіді. Однак, Мельник не зміг згадати, яка причина звільнення колишнього прокурора з органів. Наскільки відомо, там справа у непроходженні атестації.
Що цікаво, глава ТСК по БЕБ Ярослав Железняк запитав у очільника Бюро про нього через призму не просто зв’язку, а кумівства з Татаровим. І хотів дізнатися, звідкіля ж Мельник взяв резюме Гагача. Відповіді ми не отримали.
Друга цікава персона в БЕБ – екс-глава ГСУ МВС часів Януковича Микола Чинчин. Нагадаю, він був люстрованим, адже підпадав під дію Закону «Про очищення влади». Проте славнозвісний ОАСК, який ліквідували лише днями, свого часу скасував це обмеження. Чинчин по конкурсу, законодавчо встановлених обмежень не має, працює аналітиком. Мельник Чинчина знає давно «по роботі». А, забув додати, Чинчин – це найближчий соратник по МВС того ж таки Олега Татарова під час ЄвроМайдану, який вони інтенсивно відпрацьовували в інтересах Януковича.
Возможно, это изображение 2 человека и люди сидят
Олександр Лємєнов
Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Николы такого не було — и от знов!
    Царство небесное убитому по приказу #порошенко Сашко Билому (Музычко) та убитому имже Леснику (Олег Мужчиль)
    Ци патриоты почали очистку суспильства але встали поперек горла барыгам

  2. Я чула що в БЕБ працює шахрай з Горлівки , помічник нардепа з ОПЗЖ Хижняк Олексій Олегович ? Чи ця інформація відповідає дійсності ? Він кинув на гроші вже з півсотні громадян на великі суми

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Татаров з партнерами прихватив держзавод «Буревісник» Укроборонпрому

Татаров з партнерами прихватив держзавод «Буревісник» Укроборонпрому

«Буревісник» користується земельною ділянкою площею 15,6 га в Києві на вул.Здолбунівська 2 (кадастровий № 8000000000:90:142:0003), на якій розміщуються нерухомі об`єкти…

Понад 10 топполіціянтів главку Нацполіції захистили дисертації за участі Олега...

Вище керівництво Головного слідчого управління Нацполіції, керівник поліції Київщини, інспектор кіберполіції та загалом понад десять посадовців НПУ виявилися пов’язаними науковою…
«Вася с водокачки» опять унизил СБУ

«Вася с водокачки» опять унизил СБУ

Сюжет Бигуса про ювелирную работу ДЗНД посмотрели уже все. Смешно, да. Бигуса с его тупым пафосом не люблю поэтому пересказывать…
НОВОСТИ