Человек не терпит насилия!

Агрорейдер Кисель. Письма читателей

Уважно ознайомившись із статею » Агрорейдер Кисіль  та зернова програма путіна», я отримала цікаву інформацію для себе. А саме той факт, що Кисіль та прокурор Калін » нерозлучні друзі». У мене і попередньо були підозри, але сам Кисіль мене переконував, що це мої особисті домисли.

Коротко по ситуації:

За домовленістю 50/50 з Кисілем С.В. мною було відкрито та розпочато розкрутка маркетингового відділу саме від його фірми ООО » Синтез Трейд» у літку 2011 року,  на період 2012 року  мною та моїми співробітниками уже був розкручений платний інтернет сайт  і сама фірма набрала популярність та почала приносити непогані дивиденти. Однак сам Кисіль С.В почав ігнорувати будь які контакти зі мною, навіть телефонні дзвінки, що було дивним оскільки ми в загальному працювали з 1997 року і на період  2013 року не було конфліктів будь яких.

Пізніше мені стало все зрозуміло, а на сьогоднішній день після вашої статті була поставлена крапка в моїх сумнівах.

У 2013 році саме прокурор Калін » намалював» відносно мене обвинувальний акт за фактом  який навіть не мав місця,  відомості про який не вніс навіть в ЄРДР. Витяг Генеральна прокуратура не може надати навіть за рішенням суду і не тільки Генеральна прокуратура. Однак прикриваючи свою грязну дупу прокуратура мене вже 10 років тримає в суді першої інстанції.

І як я розумію, саме Кисіль оплачує цей бал чортів, оскільки з моменту мого затримання, він дивним чином став окрім іншого КЕРІВНИКОМ маркетингового відділу який був створений мною.

Не одноразово мені телефонували в тому числі і представники Київських агрофірм із скаргами, що неналежно надані документи по договорам саме Кіселем.Як наслідок великі проблеми.

Крім того з минулого року на дану електронну адресу почали приходити пропозиції співпраці з россії, хоча інформації по даній адресі ніде не розміщено уже 10 років. Кисіль і надалі зі своїм дружбаном Каліним намагається все-таки запроторити мене за грати, оскільки » підгарає», стара справа розвалюється в  щент.

Окрім іншого уже всім відомо, що      Кисіль С.В шляхом підробки документів намагається на сьогоднішній день отримати долю у власності його напарника Кутузова Д.А. 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ