Человек не терпит насилия!

Серьогін – Потьомкін удаваний «ф’ючерс» АРМА part IIІ

bez nazvanijaНещодавно на проторах інтернету відбулася неабияка активізація посіпак Потьомкіна, але вони знаходяться в своїх ілюзорних фантазіях.

Факти річ уперта. Вже «дихають в спину» детективи НАБУ, постійно ми бачимо публікації відносно активізації справ 2018-2020 року. Пам’ятають детективи як розмахував Потьомкін підозрою Різника, як він намагається завести слідство в оману.

Ту шкоду яку наніс цей аферист Потьомкін для АРМИ та держави всі розуміють, вже дуже швидко буде обраний для нього запобіжний захід. Добре, що прокурори САП (продвинуті хлопці) візьмуть його за жабри. І почне він розкаюватися як на сповіді у святій церкві.

Наприклад, Позивачі в справі по зерну вважають, що внаслідок протиправних дій екс-посадовців АРМА їм завдано майнової шкоди, у результаті чого на розгляді у судах перебуває чотири судові справи за позовами ПП «Дінекс-Трейд» та ФГ «Дінекс-Агро», які вважають себе власниками майна, про відшкодування майнової шкоди у зв’язку з протиправним позбавленням позивачів права власності на майно на загальну суму 18 438 669,60 грн.

Готуй гроші на відшкодування! Доводиться, що у зв’язку з неналежним забезпеченням здійснення заходів щодо визначення шляху управління активами та подання їх на розгляд Голови АРМА, у тому числі і щодо зазначеного активу, Різника та Потьомкіна звільнено з роботи в АРМА за результатами проведення оцінювання результатів їх службової діяльності .

Потьомкін протягував все через Тендерний комітет, який очолював і відповідав за роботу комітету, варганив зазделегідь програшну для держави угоду. Різник підмахував папірці, а Потьомкін отримував від того гроші.

Відомо, що в НАБУ є принаймі шість справ де Потьомкін є основним фігурантом.

Комісію по виборах Голови АРМА вдруге не проведеш.

А шо Серьогін? Ну тут таке — скажи хто твій друг….

 

#АРМА #САП #НАБУ #Потьомкін #Серьогін #Різник #аферисти

 

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

13 ответов

  1. Редкий проходимец этот Потемкин.
    Не удивительно, что при нем в АРМА пропали даже «потемкинские деревни» и документы с Ризныком в унитаз спускали.
    Унитазные герои.

  2. Приємно було бачити обличчя в ярості сірого кардинала АРМА, коли суд задовольнив заяву про забезпечення позову працівника, якого хотіли оцінювати, поки він служить у військовому формуванні, і ухвала про відмову в задоволенні заяви АРМА в повороті виконання рішення про стягнення 78 тис.грн. з екс-працівника. Нехай нервується, йому корисно за той колот, що він зробив в АРМА. Десяток людей його виправдано проклинає.

  3. Серегин Станислав — чмо редкое такой себе недорейдер. Саша Серегин попал под люстрацию в НАЗК — много злоупотреблений было

  4. Саша Серегин передумал идти в АРМА и устремился в ВРП по квоте Президента. Проблема в том, что там много желающих тоже.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ