Человек не терпит насилия!

Під час великої війни Михайло «Дірка» Майман краде зброю і донати, а гроші витрачає на наркотики

screenshot31

Одіозному Михайлу «Дірці» Майману приписують цілу низку злочинів — наркотики, торгівлю зброєю, рейдерське захоплення чужого майна, бандитизм. Свідчення і докази причетності Маймана до цих справ опублікувало видання «Аргумент».

Мародерством в зоні бойових дій Майман займався ще у 2014 році на сході країни. Він продовжив цей «заробіток» у складі батальйону Архангела Михаїла, що у 2022 році брав участь у бойових діях на Київщині. Комбат батальйону Олександр Кікін підтвердив: Майман участі в бойових діях не брав, першим тікав з поля бою і обгрунтовано підозрюється побратимами у крадіжці зброї. «Його дії на передовій більше можна прирівняти до торгівлі і комерції, ніж до війни. Ви бачили відео, де він з РПГ стріляє, не тим кінцем і так далі… Він кричав, що якійсь бойові завдання виконував, супер розвідка — люди, що були з ним, розповідали, що нічого такого не було», — сказав Кікін.

За його словами, після одного «бойового виходу» Маймана у підрозділа зник бус з продовольством, два тепловізори і десяток рацій, вартістю 800-1000 доларів за кожну. Вкрасти зброю Майман намагався і у Головного управління розвідки, за що був затриманий у вересні цього року. До того, Моня «Дірка» вкрав шоломи і бронежилети у волонтерки Орести Бріт і прилад нічного бачення у іноземних добровольців.

Гроші від краденого Майман, ймовірно, пускає на наркотики. «Миша любить кайфувати, я добре це знаю. Він при мені нюхав кокаїн, курив травку. У стані тверезості я Мішу не бачив ніколи. Якщо є гроші — Міша під кокаїном. Якщо немає — під чимось дешевше», розповідав боєць тероборони Іван «Залізняк».

Окрім всього цього Майман ще й збирає з людей донати на допомогу армії. Його побратими розповідали ЗМІ, що Моня зібрав у соцмережах загалом близько 1,3 млн доларів, однак всі кошти привласнив і згодом витратив на нову автівку.

Крадіжка зброї ГУРа стала останньою краплею. Представники кримінального світу жорстко «опустили» Маймана за мародерство і злочини проти власної держави під час війни. Після згвалтування прижилося нове прізвисько цього пройдисвіта — «Дірка».

Кошмарить Моня «Дірка» і цивільних. Переважно жінок. Очолюване ним злочинне угрупування вже кілька років намагаються відібрати спадок вдови київського ресторатора Інни Хетманчик. Частину будинка, який належав покійному чоловіку, рейдери переоформили на брата Маймана — Богдана Помогайбо.

«Маємо чорта, який займається організованою злочинною діяльністю, мародерством, крадіжками і наркоторгівлею. Найжахливіше те, що всі ці злочини він вчиняє у військовій формі, тим самим дискредитуючи наших захисників. Чому цей персонаж і досі на волі, залишається загадкою із зірочкою», — йдеться в матеріалі.

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 3 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. такая же дырка, как и кива, как бедовой, чаплыга, панченко и прочая подобная мерзота. чому моня зібрав у соцмережах гроши? тому що ёбнув киву, а це согласитесь стоило того, на тот момент. уверен, що будут моменты и получше. Слава Украине!

  2. С помогайбо стыкалься в киеве, я простой рабочий, подряды где то берет выгодные, но он даже не депутат, тогда прикиньте как живут депутаты. В любом случае рыба гниет с головы, дело не в нем а в том кто это должен контролировать. Мошенники и любители легкой наживы, люди с невысокими моральными принципами будут всегда другое дело почему им так вольготно живеться и они оказываються на самом верху. Вот в чем вопрос, а не в том что украл этот мошенник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ