Человек не терпит насилия!

Лаври Прігожина не дають спокою ФСБ: «фейси» зібралися відкусити його улюблений актив

Пра-пра-внуки Дзержинського запустили дублікат прігожинського «Вагнера», а самому Прігожину  публічно надзюрили в душу. Що відбувається?

🫵 ФСБ намагається доказати, що один з найближчих друзів Путіна, говорячи тюремним жаргоном, «півень». 

👉 По пабліках розлетілося відео якогось Саши Курари, який у деталях розповідає, як Прігожин надавав інтимні послуги на зоні оральним  та іншими доступними шляхами. Резюме отієї порнографічної сповіді просте: служити під началом опущеного «півня» ще гірше, ніж самому бути «півнем». 

👉 Вербальне порно розійшлося практично по багатьох пабліках, підриваючи «авторитет» новоявленого «спасителя Росії». І це далеко не перший coming out представників «злодійської інтелігенції», котрі натякають: працювати на отого екземпляра — геть чисте западло. Зважаючи, що більшість кримінальних авторитетів РФ сидить під «фейсами», не важко здогадатися, хто «ллє бруд» на «месію».

🫵  ГУР України твердить, що ФСБ призначила такого собі Армена Горлівського “смотрящим” за в’язницями по всій території РФ і тимчасово окупованих територіях. Він створює конкурента «Вагнера». Колишній соратник Януковича, сьогодні є  власником холдингової компанії «Ташир», субпідрядника російського «Газпрому». Це красива обгортка, бо насправді Армен – кримінальний авторитет, який віджимає власність бізнесменів на окупованих територіях і сидить під дахом ФСБ. Мої джерела вважають, що задача у Горлівського не з простих, тому що багато авторитетів уже вписалося за Прігожина.

🫵 Ми бачимо лише початок конкуренції між політично-кримінальними кланами. Та вже зараз очевидно, що:

👉 Зеки з баласту перетворилися на важливий актив путінської імперії. Ними затикатимуть дірки не лише на фронті, але і в тилу. Наприклад, вʼязнів уже залучають до виробництва танків. Станом на 1 лютого 2022 року в колоніях «чалилися» 464 тисяч осіб, і «двоголова курка» тепер дуже розраховує на них.

👉 На відміну від чмобіків, у зеків вибір невеликий – сидіти по 10-15 років чи спробувати піймати удачу. Прігожин це вчасно зрозумів, тому став піонером: лише за вересень-жовтень у російських колоніях ув’язнених стало менше на 23 тис. голів. Офіційно держава навіть «не знає», де вони поділися.

👉 Завдяки кримінальному ноу-хау, адміністративна вага «кухаря» зростає, він  будує державу в державі. Це вловили традиційні силовики, які намагаються вбити декількох зайців одночасно: послабити «півня», який забагато на себе бере, з іншого боку — зарекомендувати себе перед фюрером, урвавши собі додатковий шматок мілітарного бюджету РФ, що наступного року складатиме $150 млрд.

Кримінал стає важливою опорою режиму Путіна. 

Підписуйтеся на «Орестократію», щоб знати більше.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ