Человек не терпит насилия!

Експомічник нардепа-зрадника Балицького керує сумськими податківцями

592393Головний податківець Сумській області Наталія Кіяшко виявилась колишнім офіційним помічником екснардепа Євгена Балицького, котрий є головою голови окупаційної адміністрації Запорізької області.

Про це редакція 368.media дізналась у результаті власного розслідування

Наталя Кіяшко очолила управління з червня 2020 року у порядку переведення з Київській області.Свій шлях податківця  розпочала з 1997 року в ДПА у Києві. Прийшла на роботу в податкову службу інспектором та поступово отримала досвід на керівних посадах.

Перша чиновницька посада — заступник начальника ДПІ у Солом‘янському районі столиці. Після була заступником начальників податкових інспекцій у Голосіївському, Дніпровському та Печерському районах Києва. Відомо, що Кияшко довго керувала податковою інспекцією у Дніпровському районі.
Протягом двох років (з 2015 по 2016) Кіяшко була офіційним помічником з поширенням дії закону «Про державну службу» народного депутата VIII скликання, самовисуванця та колишнього «регіонала» — Євгена Балицького з Мелітополя.

У звіті Нацагентству щодо запобігання корупції за 2020 рік вона заявила такі активи: оренда квартири в Сумах з 2012 року, у якоїсь Надії Шеремет. Дві квартири (55 та  30 кв. м); п’ять земельних ділянок у Пугачівці на Черкащині, загальною площею 12,3 тис. кв. м, які були отримані у власність у 2007-2008 роках; автомобіль Land Rover Freelander (2008), куплений у 2013  за мінімальні 148 тис. гривень. На своїй іномарці спритний податківець у результаті навіть заробила. Після придбання її 8 років тому за 148 тис. гривень, зараз продала її за 250 тис. гривень.
Жодної похибки за знос. Звіт про продаж з’явився на сайті НАЗК у квітні 2021 року. Наступний нюанс полягає в тому, що мати чиновниці, як виявилось, полюбляє дорогі авто.Фактично, пенсіонерка Кияшко Ганна Василівна 1945-го року народження, має AUDI A8 (201) та LAND ROVER RANGE ROVER (2012).

Наталія Кияшко заявила за минулий рік дохід у розмірі 454 тис. гривень. Готівкою Кияшко задекларувала 38 тис. та 418 тис. гривень, а на банківському рахунку — 261 тис. гривень. Також вона вказала годинник Bregutt, що опинився у власності у 2010 році.
screenshot 1 3

В е-декларації  вказаний Гаррі Олександрович Коростишевський — син бізнесмена Коростишевського Олександра Григоровича. На останньому зареєстровано ряд підприємств, що спеціалізуються на корисних копалинах та нафтогазовидобуванні. Чоловік колишній засновник ТОВ «Торф Ленд Україна» та був директором науково-виробничого підприємства «Енергопостачзбуд». Проте, попри наявний у чоловіка бізнес, Кіяшко в декларації його не вказала

На фото з Facebook, пара Наталія Кіяшко та Олександр Коростишевський (крайній ліворуч), стоять в компанії з особою, якою цікавиться ФБР США. До речі, світлину зроблено в елітному закладі Єревану. Крайній праворуч — Дмитро Дружинський, псевдонім «Блондин». Весною 2013 року він потрапив до списку підозрюваних у справі щодо незаконного ведення бізнесу та відмивання мільйонів доларів.

Чоловік у центрі — нардеп та вже колишній керівник депутатської групи в Верховній Раді  «За майбутнє» Віктор Бондар. Входить до складу комітету  з питань транспорту та інфраструктури.
Редакція  368.media  звертається до СБУ та ДБР з питанням — як на 10-й місяць війни з окупантами Кіяшко займає відповідальну посаду у постраждалій від ворогів області без проведення спеціальної перевірки. Таку перевірку мав би провести тодішній очільник обласного управління Руслан Григоренко, проте він сам потрапив у низку корупційних скандалів, а після початку вторгнення втратив посаду.
kiyashko

 

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 4.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. А тем временем в Екатеринбурге начали жечь машины с наклейками Z. Несколько авто забросали «коктейлями Молотова» на территории Чкаловского района. Полиция в Екатеринбурге разыскивает «пробандеровски настроенных» поджигателей машин с буквой Z. Такие вот дела ,запоребрики. БУГА-ААА! А «бандеровцам Екатеринбурга» пламенный привет !

  2. По тисячці в день «200»-х та 700 — на койку.. Двох років у теперішньому стані ніхто не витримає, а шахраїв унутрішніх — в кецок!

  3. Хто оце все пише? Екс помічник нардепа зрадника, це на кого розраховано, вже геть на дурнів? Та Народний депутат України Віктор Медведчук був затриманий СБУ за зраду, без вироку суду, який би довів його вину висланий у росію. Вірніше його примусово обміняли на наших воїнів. Він розповів усе що знав, а знав дуже багато про іншого зрадника Пітера Порошенка, це не домисли, так писали офіційні джерела, Вітя у раші, а Пітер у Лондоні, голова нацбанку теж у Дубаях мучиться, то кому цей гомін потрібен? На кого це все розраховано?

  4. Вот коломойский утратил за год 1 млрд долларов и ничего! дальше ест говяжие котлетки.- а почему ? Банк Альва переименовали ? а кто спросит за их темные дела и заседевшую там там московскую агентуру? а никто по тому что переименовали.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ