Человек не терпит насилия!

Янушевич «вистояв на Майдані»?

316411973 5639383146098768 6765522853866187875 n

Новопризначений Зеленським голова Херсонської області, друг Азарова, пан Янушевич, вирішив познущатися з Дня Гідності та Свободи, написавши, що ми «вистояли на Майдані».
Чи вірите ви, що цей люстрований топ-податківець Януковича в орденах, як Брежнєв, стояв на Майдані проти режиму, частиною якого він був сам! На кого це розраховано? Може досить блазням чинити наругу над нашими цінностями?
Хоча чому дивуватися🤷🏻
Дякуємо, що у Зеленського вистачило розуму не взяти сьогодні з собою на вшанування пам’яті загиблих під час Революції Гідності, заступника свого офісу Олега Татарова, який під час Майдану був рупором МВС Януковича, та на відміну від пидзабола Янушевича 100% був на Майдані, але на тому, який проходив у Маріїнському парку.
Гео Лєрос
Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Да, на колчаковских фронтах чувак боролся! Его только в Херсон! Там не знают куда прежних девать, а тут этот в орденах. Прямо генерал из Северной Кореи!

  2. Славик очень сильно не хочет на нары, почти так же как любит деньги)))) он будет стоять по любому поводу на любом майдане мира, если речь о деньгах)))) в данном случае у него разыгрался приступ острого воображения, горячего можно сказать))) но тут такое — может и был на Майдане, но что именно там делал??? Жучара.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ