Человек не терпит насилия!

Керівник Сумської обласної прокуратури Олексій Тубелець. Корупція під час війни

po20 01 02 157796703620 09 15 1600172099

Олексій Тубелець — красичний приклад прокурора-злодія. В мирний час до цього звикли, але під час війни… Почнемо літопис діянь цього “героя”. Прийшовши на посаду, зловживаючи своїм становищем, через правоохоронні органи почав тиснути на керівників комунальних установ Сумської обласної ради з вимогою укладати (договори прихованої оренди) вирощування сільськогосподарської продукції з ТОВ «Компанія Габріель» (зареєстроване м. Харків, пров. Сімферопольський, 6 код 40402079). Минулий рік КУ Сум. облради Охтирський будинок інтернат для громадян похилого віку та інвалідів. Поточний рік КУ Сумської обласної ради Хмелівський психоневрологічний інтернат, КУ Сум. облради Охтирський будинок інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, Комунальне некомерційне підприємство Сумської обласної ради «Обласна клінічна спеціалізована лікарня» та інш. Вказані земельні ділянки отримав за сприяння голови Сумської обласної ради Віктора Федорченка за закриття кримінального провадження за фактом використання бюджетних коштів ТОВ БК Федорченко по облаштуванню фонтану «Садко» в м. Суми та прилеглої території. (сума збитків 6 млн. грн.)

Відповідно діючого законодавства, передача в оренду земельних ділянок, що перебувають у державній або комунальній власності, здійснюється на підставі рішення відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування. Якщо правочин, суперечить закону, суд ухвалює рішення про встановлення його нікчемності або про визнання його недійсним.

В даний час є порушення вимог земельного законодавства, а прокурор бездіє, заради власної наживи.

Також, на протязі часу перебування на посаді позови вказаної категорії заявляються виключно до комунальних підприємств які відмовляються працювати з ТОВ «Компанія Габріель».

whatsapp image 2022 11 21 at 06.24.59 1 whatsapp image 2022 11 21 at 06.24.59 2 whatsapp image 2022 11 21 at 06.24.59

Крім того, за допомогою начальник УСР УМВС Богдана Подсохи та заступника керівника Сумської обласної прокуратури Ігора Сидоренка організував збір коштів в розмірі 30% від суб’єктів підприємницької діяльності, які освоюють бюджетні кошти, одержані за виконання робіт та надання послуг.

За допомогою вказаних осіб, контролює ринок незаконно виготовленого пального та спирту.

Кожного місяця, прокурор міста Суми від Тубельця отримує список підприємств, які працюють з бюджетом і яких не можна чіпати.

Від голови наглядової ради АО «Сумський завод «Насосєнергомаш», представника російської фінансово-промислової групи, щомісячно до 24.02.2022 отримував 20 тис.дол. США допомоги за сприяння у незаконній торгівлі з підприємствами держави агресора.

За вказівкою закриті кримінальні провадження за фактами ухилення від сплати податків службовими особами ДП «Вирівське» код 00729646, Компанія ТОВ «Інвентум Україна» код 36437713, ПАТ «Лебединське ХПП» код 00955986.

24.02.2022 о 6.30 в залі нарад зібрав співробітників обласної прокуратури для постановки завдань, але все виглядало як нарада «що робити?» В результаті повідомив, що кожний повинен турбуватись за себе, зібрав свої особисті речі і поїхав на власному автомобілі. Керівництво обласної прокуратури так тікало, що забули закрити вхідні двері, залишили дублікати ключів від службових приміщень та майно обласної прокуратури.

І що далі? А далі, коли вигнали кацапів, повернувся і ворує-керує далі. Навіть якимось нагрудним знаком нагородили. Так, дивись, прокурор-злодій і героєм стане.

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 4.5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

15 ответов

  1. Питання одне, невже в Україні є місце, де ось таких вирощують? І як евакуйовувалися — чиста правда! На його табло тільки поглянути, хіба чогось іншого можна чекати. Хай йде і працює граблями у тому Габріеле, як він ним так опікується!

  2. Раньше прокуратура отчитывалась результатами своей работы! А сейчас, что не день, то членами меряются отбросы, которые ее возглавляют в том, кто больше стырит!

  3. Гнида в особі кримінальної потвори очолює
    прокуратуру обласної військової адміністрації,пане Генеральний прокурор,скільки Вам потрібно часу для очищення інституції від пройдисвітів та злодюг?

    1. 17-31 прокуратуры очищению неподлежат -там чотко построенная система и свой особый микроклимат. Юра Луценко ,когда его назначили генпроком тоже забрался что очистит и ращгонит ,а на деле вон оно как вышло. Только прилёт высокоточного управляемого снаряда может решить вопрос очищения органов прокуратуры и то временно, до того состояния, пока прокурорская система вновь невосстановится.

  4. Я ж думаю, наче племінник Бєнєдіктовоі. Тільки за це пора по пизді мішалкою!

  5. Там у нього два зами, як члени святійшого синоду, з бородами, страшнющі. Куди Офіс дивиться? Так скоро і в геїв можуть піти?

  6. Холеное лицо, хитрый прищур, сексуальные интрижки на работе и вне дома, отсутствие патриотизма, склонность к коллаборационизму и огромная всеядность в желании обогащаться за счёт граждан, бизнеса и государства -вот среднестатистический портрет украинского прокурора.

  7. Дуже смішно як прив’язали до статті ранок 24го).
    Відчуття що писав його ображений працівник, котрого залишили і не взяли з собою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ