Человек не терпит насилия!

«Псевдоексперти», «кішенькові громадські утворення» — Головний юрист АРМА Антон Чубенко висловив те, що думає про аналітиків, які викривають неефективність роботи АРМА

2400

Група аналітиків Trap Aggressor під керівництвом Гліба Канєвського – голови експертної організації StateWatch звернулося до АРМА з проханням надати інформацію, чи був обраний управитель активами АТ “Мотор Січ”, на які було накладено арешт у березні 2021 року.

“Розголошення інформації може завдати істотної шкоди, зокрема, призвести до нанесення точкових ударів по зазначеним об’єктам критичної інфраструктури та виникнення надзвичайних ситуацій,” – пояснили в Агентстві відмову повідомити, чи була виконана ухвала Шевченківського районного суду міста Києва від 19 березня 2021 року про передачу АРМА активів “Мотор Січ”.   

Керівник Trap Aggressor Гліб Канєвський заявив: “Якби АРМА передала “Мотор Січ” держконцерну “Укроборонпром”, у Богуслаєва не було б можливості і надалі співпрацювати з російським військово-промисловим комплексом”.

Аналітики Trap Aggressor вважають, що АРМА не забезпечила повноцінне виконання суду.

“Тому реальний бенефіціар “Мотор Січі” Вʼячеслав Богуслаєв донедавна мав операційний контроль над виробником авіадивгунів”, — кажуть в Trap Aggressor.

У своїй нещодавній статті тимчасовий керівник АРМА Дмитро Жоравович “зауважив, що АРМА залишається відданим принципам відкритості і прозорості у своїй роботі. 

Ми вітаємо увагу громадянського суспільства та експертного середовища до нашої діяльності, яка природно зростає в умовах війни.“.

Але публічну позицію свого шефа, Дмитра Жоравовича не поділяє начальник Управління правового забезпечення АРМА Чубенко Антон Григорович, який на своїй публічній сторінці у Facebook висловився так:

#МоторСіч останнім часом виникає багато інсинуацій про те як було б…. що робити….

Море псевдоекспертів, які вчора коментували ситуацію з “брудною бомбою”, антикорупційною діяльністю і таке інше)) сьогодні стали фахівцямі в авіабудівництві.

АРМА, на припущення деяких блогерів від кішенькових громадських утворень, має здійснювати операційний контроль над суб’єктами господарювання)))”.

“Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування своєю поведінкою мають зміцнювати авторитет державної служби і служби в органах місцевого самоврядування, а також позитивну репутацію державних органів та органів місцевого самоврядування.

Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування під час виконання своїх посадових обов’язків повинні проявляти стриманість у разі критики чи образ з боку громадян, зауважувати щодо неприйнятності такої поведінки і необхідності дотримання норм ввічливого спілкування.

Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування, у тому числі в поза робочий час, повинні утримуватися від поширення інформації, зокрема розміщення коментарів на веб-сайтах і у соціальних мережах, що можуть завдати шкоди репутації державних органів та органів місцевого самоврядування.” – такі загальні обов’язки державного службовця визначають Загальні правила етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Держслужбовець АРМА категорії “Б”, який займає відповідальне та особливо відповідальне становище, екс-директор Академії фінансового моніторингу, професор і доктор юридичних наук Антон Чубенко кинув тінь негативу своїми публічними висловлюваннями на діяльність антикорупційного органу АРМА.

 

Цікаво, чи відреагував якимось чином на таку непорядність свого працівника тимчасовий керівник Агентства Дмитро Жоравович?

         

 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Яка моральна деградація. Воно ще хоче в цьому житті на щось претендувати?

    StateWatch відповідь нададуть, обов’язково.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ