Человек не терпит насилия!

Грановський та Шевченко п’ють каву у Відні. А повинні пити чифір «у Лук’яна»

photo 2022 11 18 13.12.03

Дивіться, хто тут у нас п’є каву у Відні.

На фото підозрювані у корупції ексголова НБУ Кирило Шевченко (зліва) і ексдепутат та головний рішала минулої влади Олександр Грановський (справа).  

Обидва оголошені у розшук і переховуються від НАБУ/САП закордоном. А ще у обидвох якраз триває судовий розгляд у ВАКС щодо обрання їм заочних запобіжних заходів.

Рішення по запобіжках відкриває для НАБУ дорогу для внесення цих хлопців у бази інтерполу, а також дозволить у майбутньому вимагати їх екстрадиції.

Тому не дивно, що брати по нещастю зустрілися у Австрії (кафе MOMOYA). Хоча ще вчора адвокати Грановського на суді божилися, що їх клієнт постійно знаходиться на Кіпрі.

Тему зустрічі я не знаю, але ну точно ж такі поважні люди не могли зустрітися для обговорення варіантів того, як би порішать кримінальні справи в Україні.

Якраз на днях я розповідав про зальот одного з суддів ВАКС, який спалився на справі  Грановського і вибив з неї головного детектива. 

ЦПК дуже ретельно відстежує роботу усіх антикорупційних органів. А в цих двох кейсах тепер тим більше. 

І ми не дамо навіть найменшого шансу злити справи чи по-тихому домовитися.

Ну як вам кава, хлопці, смачна?

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. А де ще слугам народу пити каву-може в Чорнобевці? Вот и встретились два одиночества пару миллионов баксов делят а вы завидуете , А как их достать -если надо достануть . -все ктому идет Надобно следующим приготовится на них тоже целая фототека имеется.

  2. П‘ють кофе та чекають на корефана Фірташа який їм допоможе отримати політичний притулок в Австрії чи Сербії!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ