Человек не терпит насилия!

Заступник голови Одеського апеляційного суду віддав службовий кабінет під адвокатську фірму дружини

kotelevskaya

Заступник голови Одеського апеляційного суду Руслан Котелевський віддав службовий кабінет під адвокатську фірму дружини. Про це редакції 368.media  повідомили джерела у суді.

Дружина заступника голови Одеського апеляційного суду Руслана Котелевського налагодила схему посередництва у передачі хабарів суддям за «конкретні» рішення, використовуючи адвокатське об’єднання де вона є співзасновником.

Зазначимо, адвокат Котелевська Тетяна Миколаївна, яка є дружиною заступника голови Одеського апеляційного суду, секретаря судової палати з розгляду кримінальних справ Котелевського Руслана Івановича, володіє часткою адвокатського об’єднання «Нікітінський і партнери», разом з Дмитром Нікітінським та Юрієм Голосовим.

Screenshot 1

Останній, до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року, займав приміщення для юридичних консультацій на першому поверсі Одеського апеляційного суду.

Як зазначає наше джерело, Голосов виконував функцію посередництва у передачі хабарів суддям за «гарантований результат», користуючись, в тому числі посередництвом Тетяни Котелевської. При цьому Юрій Голосов виконує роль представника на судових засіданнях.

golosov

Своєю чергою Дмитро Нікітінський, співвласник АО «Нікітінський і партнери» та син екссудді колишнього Ленінського райсуду міста Одеси, через зв’язки своєї матері розв’язує корупційні питання у Київському районному суді.

nikitinskij

Варто зазначити, саме Київський районний суд Одеси розглядає всі питання щодо кримінальних досудових розслідувань. Ймовірно для цього, 6 вересня 2018 року юридична адреса обласного управління Національної поліції  була замінена з вул. Єврейської 12, де фактично розташоване управління, на адресу в Київському районі міста вул. Академіка Філатова 15-а, де фактично знаходиться районний відділ поліції.

Зазначимо, АО «Нікітінський і партнери» засновано у 2017 році зі статутним капіталом 200 гривень. Його засновниками є Юрій Голосов з часткою 25%, Дмитро Нікітінський з часткою 45%, та Тетяна Котелевська, Вадим Швець і Людмила Рябко з частками по 10%. Адресою реєстрації вказано вулицю Грецьку, 2/1.

До травня 2021 року Дмитро Нікітінський був власником запорізької ТОВ «Торговий дім «ТОМ», та володіє часткою в статутному капіталі ТОВ «ТНВЦ «ТОМ» в розмірі 760 тисяч гривень, що становить 95%.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Звертаємо увагу НАЗК, НАБУ та САП на дану ситуацію та наголошуємо, що така схема ставить під сумнів всі рішення апеляційної інстанції, де брала участь адвокатська компанія дружини судді Руслана Котелевського.

    1. Всі ці правоохоронники з ними в долі! Це ж Одеса-стовб украінськоі корупціі під єгідою Киваплова

  2. Ви взагалі зверніть увагу на суди, суддів, їхні зарплати і пенсії /довічне утримання/? Їхні безглузді судові рішення? Їхню зарозумілість? І у цьому винні безпосередньо ми!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ