Человек не терпит насилия!

«Вертольотчика» Богуслаєва вже взяли, «генерал» Наумов втік, а «Корабельник» Дементієнко…..

Не тільки Богуслаєв В.О. співпрацював з російським окупантами здійснюючи ремонт та поставку двигунів до гвинтокрилів агресора. Це тільки вершина айсберга. Колоборанти також безкарно до сих пір продовжують будувати військові катери для російських фашистів, ще й за рахунок не повернутих кредитів в українські банки. Ось така є історія: Дементієнко Олександр Вікторович власник ПРАТ «ЗАВОД «ФРЕГАТ» (Миколаїв) вів та веде бізнес в окупованому Криму через компанію ТОВ «ДНІПРОМЕТАЛСЕРВІСГРУП»(код 33074306) та співпрацює з російською компанією «Ростех», безпосередньо з керівником Чемезовим Сергієм Вікторовичем по будівництву військових катерів для військ РФ. Там діє цілий ланцюг проміжних компаній між Дементієнко та Чемезовим. Куратором цієї програми є Кожин Володимир Ігоревич (Сенатор Російської Федерації, помічник президента путіна по ВПК, дуже довірена його особа). Так в грудні 21 року – лютий 22 року Дементієнко, при сприянні Кожина, частину бізнесу в Криму фіктивно продав російським бізнесменам на чолі з Аксьоновим. Сама угода була оформлена через купівлю-продаж цінних паперів РФ. Але фактично продовжує керувати своїм бізнесом та використовуючи українську документацію для будівництва військових катерів будує нові військові катери в Криму для армії агресора. Окрім цього Дементієнко (через компанію ТОВ «ДНІПРОМЕТАЛСЕРВІСГРУП» (код 33074306), (яка контролюється спільно з Аксьоновим та Щеголевським) вивів з Дельта банку понад 3,68 млрд грн. По цьому факту була відкрита кримінальна справа №42021100000000305 від 30.04.21р Гроші були виведені на фінансування російського бізнесу. Частина грошей була Дементієнко використана на розвиток заводу в Криму в м. Севастопіль (через ТОВ «ДНІПРОМЕТАЛСЕРВІСГРУП»(код 33074306)). Дементієнко через бувшого генерала Туз Сергія Івановича, організував заступництво та супроводження угоди з сторони генерала Служби безпеки України (вже колишнього) Наумова Андрія Олеговича. І такий собі «кооператив» продовжує існувати і понині.

З 2014року, російські партнери дали вказівку Дементієнко заховати належність їх спільних компаній до російських власників і їм це вдалося. А наші правоохоронці не спішать проводити розслідування. Може це така зараз методика, як і по Богуслаєву?

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 3.4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Так глядишь и мои шалости с роттердам+ и со свинарчуками-медведчуками до суда доведут
    А я в домике спрятался — у лондони под юбкой у Гонтаревой пережидаю чем всё кончится у хахлов

  2. Таких как Богуслаев и Дементиэнко надо из страны гнать, а лучше сразу сажать без суда и следствия за кооперации с оккупантами.

    1. Таких зрадників треба лишати усього майна, а за тим показувати по телевізору щоб усі бачили хто є хто.

  3. Неудивительно что в стране столько проблем, пока будут такие вот как они, которые дают взятки и за деньги покупают себе свободу, Украина никогда не станет по настоящему независимой

  4. Достаточно посмотреть сколько совместно фирм зарегистрировано Дементиенко в Украине и России. Особенно кто находиться в учредителях. Там увидите: людей Аксёнова , Щеголевского, Судаковского. Чемезова .

  5. Известно о деловых связях Дементиенко и Юрия Цикаленко. Они принимали участие в совместном бизнесе с Аксёновым , Козаком , Медведчуком. И часть этого бизнеса было отнято рейдерским захватом предприятий в Украине . При этом, финансирования всех этих захватов было произведено из росии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ