Человек не терпит насилия!

Микитась зізнався у зв’язках із Татаровим

микитась

Микитась заявив під запис НАБУ, що його діяльності допомагає заступник голови Офісу президента Олег Татаров, і що він контролює голову Київської організації партії Слуга народу народного депутата Лесю Забуранну, обрану по округу 216.

У Вищому антикорупційному суді відбулось резонансне засідання стосовно обрання запобіжного заходу для бізнесмена Максима Микитася, підозрюваного у пропозиції хабаря у 22 мільйони євро меру Дніпра Борису Філатову.

 

Серед доказів детективи НАБУ оприлюднили розмову Микитася з Філатовим, де бізнесмен переконував мера, що має потужні зв’язки у діючий владі, і може гарантувати підтримку запропонованій схемі через свої діючі контакти.

Зокрема, Микитась заявив, що:

«Ну вот Олег Татаров. В 14-м году мы близко дружили. Сейчас меньше встречаемся, но тем не менее, он там много помог по этим. Это он помог. Я не скрываю этого».

«Це з контексту він говорить про повернення активів «Укрбуду» — зробив резюме прокурор САП, який зачитував десятки сторінок розмов Микитася та Філатова.

Про зв’язки у Кабміні Микитась висловив упевненість, що запропоновану ним схему має підтримати віце-прем’єр-міністр Ольга Стефанішина.

Не менш скандальним є оцінка Микитасем своїх тісних зв’язків з народними депутатами та депутатами Київради:

«Плюс у меня еще есть хорошие отношения с киевскими, я несколько депутатов провел. Например, Леся Забуранная. Она глава Слуги народа в городе Киеве. Мы очень много волонтерим вместе».

Голова Київської міської організації Слуги народу Леся Забуранна обрана по округу 216 міста Київа.

Микитась, нагадаю, вже є звинуваченим по справі НАБУ, по якій він спочатку дав показання проти Татарова, але потім під тиском Татарова не подав скаргу на нього, і відновив, як ми почули, робочі стосунки із заступником голови ОП. Думаю, усім зрозуміло, що усі керівники в будь-якій демократичній країні, де існує парламентський контроль, розподіл та незалежність гілок влади, вже б давали пояснення журналістам та намагались виправдатись перед неминучою відставкою.

Але в Україні боротьба з корупцією — це не справа усієї держави, це справа окремих антикорупційних органів, які мають з цим боротись попри організований спротив усього держапарату. А інші керівники у владі сидять собі тихо і вичікують команди, що їм робити в даному випадку. Велика слабкість держави під час страшної війни.

Подивіться самі цю реальну політику, справа Микитася відкриває багато цікавих сторінок.

За результатами заслуховування Микитася Вищий антикорупційний суд призначив запобіжний захід у вигляді арешту або заставу у 260 мільйонів гривень.

Юрій Бутусов, Цензор. НЕТ Джерело: https://censor.net/ua/r3375254

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Да пора и Михаиле Саакашвили вспомнить а то -многие приложили руку что-бы его изолировать ? Все наверху нефига никто неколышится-он то кроме добра ничего для Украины больше нехотел. Было время назначить его генпрокурором или директором нАБУ- без сомнения он бы ету конюшню уродов почистил-кто-то еще его помнит? А видь карма такая-……!

  2. Микитась повелся от ДБР на участие в разработке и потерпел не просто поражение, а сел в тюрьму и надолго, а его жена с татаровой женой подружки, они как то это разрулят……..

  3. Як одного разу казав єден кабан-іклан,
    — «Микитась, — це катастрофа. Тре щось негайно робить із прізвиськом!» )))

  4. «Велика слабкість держави під час страшної війни.»
    Юрко, то не слабкість, то екстенсивність.
    Держава дуже дохуя куди лізе. Вона дуже забагацько іжре.
    Державу треба обрізати разів в 10.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ