Человек не терпит насилия!

В Україні справ по Наумову нема?

Як людина, яка явила світу колишнього бригадного генерала Наумова, продовжую відстежувати його пригоди, тож доповідаю.
По-перше, він досі під вартою — днями Вищій суд міста Ниш (Сербія) продовжив термін утримання Андрія Наумова до 2 грудня.
По-друге, там він знаходиться все ще за підозрою у відмиванні грошей (на що явно натякали дорогоцінні камені та гроші при затриманні). Це розслідування веде Спецвідділу боротьби з корупцією Вищої прокуратури Ниша. Сам екс-СБУшник все заперечує та вперше запросив зустріч з представниками посольства України.
І, третє, моє улюблене. Згідно зі словами представника захисту пана Наумова, він вважає, що розслідувань у відношенні нього в Україні… НЕМАЄ, цитата: «Він не має про це інформації. Пан Наумов весь час стверджував, що проти нього в Україні не проводилося жодного процесу чи розслідування».
Та найцікавіше у цій ситуації інше.
Очевидно, сербське розслідування зав’язане також і на українських справах, принаймні вони запросили деякі документи і очікують на відповідь.
Проте що відбувається в українському правовому полі мені дізнатися складніше, ніж в закордонному.
Наші запити до Державне бюро розслідувань і Офіс Генерального прокурора залишилися без відповіді по суті. Служба безпеки України історично ці питання не коментує — як під час «хазяйнування» Наумовим в службі, так і після (заради справедливості, за моєю інформацією, і розслідувань по ньому в системі служби зараз немає).
Так, це було красиво, коли після нашого зі Схеми: корупція в деталях — RFERL репортінгу по втечі Наумова і обшуках, президент Володимир Зеленський відреагував швидко і публічно, та час минає і суспільство заслуговує знати — що відбувається зі справою по людині, яка під час повномасштабного вторгнення потрапила у світові заголовки, презентуючи як саму спецслужбу, так і всю Україну в сумнівному світлі.
Оцените материал:
54321
(Всего 8, Балл 3.88 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

14 ответов

  1. Наумов побратим алкаша,геніального плокулола луценка та близький кориш зрадника медведчука,найближчими днями бригадного гандона обміняють фсбегники на сербського наркоділєра який сидить на Луб‘янці довший термін,прикро за українські служби які випустили махрового злочинця за межі України!

  2. Отдатут его москалям? повалит все гавно и бетого что мы уже знаем. Может ФБР или ЦРУ накрайняк МИ-: 6 могут етого бублика приобрести а может МОААСАД они всюду и негде .-вообщем как всегда обосравши и незнают что делать. А видь может расказать кто ему заносил- а те что заносили откуда брали ? Сколько тогда придется увольнять сажать . Было бы правильно что-бы его заполучило НАБУ- но видно не в етот раз.

  3. 21-26 да вже якось обійдемся тай наніч ести непринято- ви вже самі і паляниці і полуницю і молодицю . -але другий раз невиберемо .

      1. 10-27 тебе балалайку с кнопочкой или в футляле с ключиком? откроеш тут и паси и актив хлопай в ладоши-ударь кирзачом открой хлебало а жигуля во дворе все нет и нет и непредвидится-зря стараешся опарыш лугандонский.

  4. От-от повернусь з Лондона,де нахожусь в ребцентре ( марина сука заперла) , похмелюсь и скину клоуна-наркомана.Залужному задонатил щоб допомог.Буду знов вашим Хэтьманом,пресични хробаки.Подпишу Минск-4 и СВО припинем с паном Путиным.Найдём компромиссы.Так уж нам потрибны Запорожье з Херсоном?Все одно там раздрай,руины,населення пророссийське

  5. Є Наумову підозра…не переживайте, як завжди заочна)…За його роботу на території ЧАЕС. Інше питання, що його, як і лейтенанта Баканова, на робота в СБУ ніким не розслідується…типу там все норм, гроші люблять тишу

  6. З гучномовця лунає пісня «Я уеду жить в Лондон», кряпнув рюмку водку на столе, один із лейтенантів на букву Б, пустим скупу чоловічу слезу …

  7. Украина уже официально запросила выдачу НАУМОВА. Значит будет работа для контразведки по горизонтали и по вертикали. Удачи! Слава ВСУ.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ