Человек не терпит насилия!

Хто вкрав Фарукшина?

577306Як стало відомо «ОРД» від джерела з правоохоронних органів, днями в центрі Києва, в одному зі столичних ЖК було викрадено Київського підприємця Анвара Фарукшина, який вийшов на прогулянку з собакою і зник у невідомому напрямку.

За інформацією видання, Фарукшина силою утримує ОЗУ у складі співробітників СБУ та спортивно-охоронної групи «Динамо», що належить Ігорю Кучеренку (на прізвисько #Гонзік), чоловік колишньої Віа-гри Санти Дімопулус, який виконує замовлення на користь опального забудовника Максима Микитася. Мета викрадення – тиск з метою переоформити на Микитася та його спільників частину елітної нерухомості на Печерську, у тому числі апартаменти Фарукшина у ЖК «Французький квартал».

Фарукшин не виходить на зв’язок уже в четвертий день.

Нагадаємо, у грудні 2020 року вже був інцидент із викраденням людини — тоді правоохоронці повідомили колишнього депутата Верховної Ради Максима Микитася про підозру на замовлення викрадення юриста в Києві.

«Подія сталася 8 грудня. У Києві четверо людей викрали юриста компанії, яка надавала юридичні послуги підозрюваному. За кілька годин поліцейські затримали виконавців, а згодом встановили і безпосереднього замовника злочину. У ході слідства поліцейські з’ясували всі деталі викрадення. Замовником виявився власник відомої компанії. , а організатором — лідер злочинного угруповання, який зараз перебуває під вартою за скоєння вбивства», — повідомили у прес-службі поліції.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

    1. У тебе Пэтро не обличчя а свиняче рило.То ты соби льстишь лондонський уклонист
      И подсвинки твои,Олекссый та Михуйил,мають скотський экстерьер.Такиж ублюдки вродылысь як и твой клептоман-папеле Олексий Иванович,псевдогерой Украини и рейдер

  1. Та какое там сбу в схеме и в теме 😂
    забудьте эти три буквы как страшный сон. чмыри недореформированные
    Другое дело спортики и хлопцы с озу. Там да, приятного мало.

  2. Окремих людей крадуть і часто це не має сенсу. Панує жорстокість, поліція безсила, лержава слабка як ніколи.

  3. ни одного дома по техплану его компание не построила, поуничтожала почти все детские площадки во дворах в центре города, а кличко и его главорхитектор типа не виноват? и инспекции по будконтролю тоже нет? все это уже давно не смешно…..

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ