Человек не терпит насилия!

Холодногірський відділ поліції міста Харкова під час війни

holodnogorskiy viddil politsii gunp v kharkivskiy oblasti 370x247 1За період війни, працюючи 24/7, відзначився відділ поліції 2 ХРУП 3 Холодногірського району міста Харкова. В умовах війни та постійних обстрілів відділ поліції показав високий професіоналізм в документуванні злочинів країни агресора рф та допомоги звичайним громадянам які постраждали. Активна і злагоджена робота відділу поліції 2 ХРУП 3 стала можливою у зв’язку з чіткою координацією дій підлеглих, керівником відділу — Балик Сергієм Олександровичем.

Перший місяць війни, коли відбувалась масова евакуація бажаючих через залізничний вокзал в Харкові, саме відділ поліції 2 ХРУП 3, допомагав її здійснювати. Залізничний вокзал знаходиться на території обслуговування Холодногірського відділу поліції, та злагоджена робота правоохоронців допомогла безпечно евакуювати тисячі людей.

Завдяки керівництву та працівникам відділу поліції — було затримано колаборантів, які надавали допомогу країні агресору рф, затримано мародерів — які здійснювали крадіжки під час війни. Всім зрадникам та мародерам вручено підозри та проводиться досудове розслідування.

На даний момент Холодногірський відділ поліції має високі показники в розкритті тяжких злочинів, а саме 100 відсоткове розкриття. Свій внесок в дану позитивну статистику, вніс співробітник відділу — Корх Валерій.

Також, в період війни, працівники поліції на території Холодногірського району, не припиняють розслідування інших злочинів та адміністративних правопорушень.

Зокрема, на території району, масово були припинені факти продажу гуманітарної допомоги та тютюнових виробів (реалізація яких здійснювалась з порушенням вимог чинного законодавства України).

Поліція Холодногірського району, притримується принципу «поліція з народом» — та активно взаємодіє з громадськістю.

Звіт про роботу відділу поліції 2 ХРУП 3 Холодногірського району можна побачити на сторінках соціальних мереж, де активно та щоденно публікується інформація.

Бажаємо працівникам відділу поліції 2 ХРУП 3 Холодногірського району міста Харкова кар’єрного росту, і в подальшому в своїй роботі притримуватись принципу законності та принциповості в розслідуванні злочинів.

 

 

Оцените материал:
54321
(Всего 6, Балл 2.17 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ