Человек не терпит насилия!

«Цінний кадр» Пшонки керуватиме усіма фінансами Верховного Суду

В Україні ЗМІ та громадські активісти, коли говорять про корупцію та зловживання у державних органах, згадують здебільшого їх керівників. Водночас, треба розуміти, що часто керівники лише «освячують» відповідні корупційні схеми у своїх відомствах – реально виконавцями є інші люди – начальники відділів, менеджери середньої ланки. І ці люди не просто роками уникають покарання – їх передають «у спадок» від одного начальника іншому. Яскравий приклад — Людмила Єрхова, яка з 2022 року обіймає посаду головного бухгалтера «реформованого» Верховного Суду.
У період з 27.08.2012 по 26.06.2014, за часів керівництва Головною прокуратурою України В. Пшонки, Єрхова обіймала посаду головного бухгалтера ГПУ – начальника управління планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку, звітності, внутрішнього контролю та аудиту. Після Майдану вона зберегла займану посаду – працювала під керівництвом О. Махніцького, В. Яреми та В. Шокіна. Саме за протекції екс-Генерального прокурора України Яреми змогла уникнути люстрації, незважаючи на вимоги Закону України «Про очищення влади».

З 20.09.2021 по 03.06.2022 обіймала посаду начальника Управління фінансів та бухгалтерського обліку – головного бухгалтера в Українській школі урядування Національного агентства України з питань державної служби.
З 03.06. 2022 по 12.07.2022 обіймала посаду заступника голови ДСА України.
З 13.07.2022 переведена до апарату Верховного Суду на посаду головного бухгалтера.
За цей час Єрхова фігурувала у кримінальному провадженні № 42015000000000197 від 20.02.2015, відкритому за фактом вчинення упродовж 2011-2015 років службовими особами Генеральної прокуратури України шляхом зловживання своїм службовим становищем розтрати коштів Державного бюджету України в особливо великих розмірах (27 380 000,00 грн), що виявилось у завищенні вартості послуг, пов’язаних із розробленням та обслуговуванням пакетних програмних комплексів «Єдина система статистики та аналізу органів прокуратури» та «Єдиний реєстр досудових розслідувань», як одна з можливих осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст 191 КК України. Досудове розслідування здійснюється Печерським управлінням поліції.

Також, Єрхова могла мати відношення до «ремонтної афери» колишнього очільника
ГПУ В.Пшонки, повязаної з привласненням 69 млн грн виділених на будівництво нового корпусу ГПУ та проведення ремонтних робіт ТОВ «Телсі» прокурорських офісів за адресами: вул. Різницька, буд. 13/15, Гусовського бул. 9, Борисоглібська буд. 18 і Московська буд. 8 у 2012-2013 роках.
У жовтні 2014 року Єрхова Л.В. брала участь у виїзній нараді, яка мала тривати один день в м. Краматорськ Донецької області, після чого отримала статус учасника АТО.
Тепер цей «цінний кадр» Пшонки керуватиме усіма фінансами Верховного Суду. Очевидно, що призначати людину з таким досвідом на таку посаду можна лише у одному випадку — якщо хтось хоче цим досвідом скористатися. Тож правоохоронцям і громадськості уже зараз треба починати приглядатися до того, що робиться у Верховному суді – без кримінальних справ там точно не обійдеться.

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Нуну. Беспоится бухгалтером это конечно хорошо. А то что все назначенные в ВС судьи туда назначены незаконно ничего страшного? Или не было команды освещать что все решения судов в Украине незаконные? Хотя есть уже год как решение ЕСПЧ Гуменюк против Украины о том что конкурс в ВС был незаконный. Но а то что эта баба попала на должность зам начальника ДСАУ, а потом в ВС вообще не случайно. Потому что все составы судов незаконные, потому я-то дсау не установило модуль авторозподила справ и не подключило в нему суды. Поэтому судьи сами между собой на своих Зборах решают кто ккое дело слушает. Про это говорит отчёт Счётной палаты Украины от 2019 г. И сообщение ДБР о том что на серверах ДСАУ майнили криптовалюты и поставили интернет-магазин. Это вместо 17 модулей электронного суда. Так что все силовики и все судьи действуют вместе и прекрасно знают что все решения судов и самое страшное приговоры незаконные. Потому как иначе фабрикоыать уг дела для отжима собственности граждан Украины. Так что не удивительно что бухгалтер Пшонки пришла работать замом ДСау где сидит начальником назначенный без конкурса ставленник Холоднюка из Донецка. А холоднюк в свою очередь был как раз ставленником Януковича. Но это все типа кто к какой полит сидел принадлежит сказки для лохов. На самом деле все из кгбшной системы в Украине под разными полит названиями действуют вместе.

  2. Наведіть порядок в правоохоронній системі, а то скоро строки давності спливуть! Законники вашу мать!:

    Під час роботи Єрховоі в Генерпльній прокуратурі України, вона цілком була підпорядкована В.Пшонці. І якби не вона, то хтось інший підписував би платіжні доручення на перерахунки! А взагалі, як людина і як керівник, вона позитивна, дбала за своїх підлеглих, сприяла їхньому росту по службі! І накінець, ви наводите номера кримінальних проваджень! А чому обвинувальні висновки не в суді? Крім неї є Черниш, Занфірові, які переводили гроші в готівку. Є великий комютерщик Уманський. Чому їх не беруть за матню? До жінки пристали? Так, вона професійний бухгалтер! Але є ст. 62 Конституції України, нарешті є поезумція невинуватості! Чи вам тільки би обісрати?

  3. Кого-то обошли ? бывает так что ето причина испортить человеку жизнь. Был Пшонка нету Пшонки великого римлянина в забытом захалустье. А до Пшонки и потом и сечас после Пшонки а генерального плокулола Луценка все было в порядке в финчасти?-или етого нельзя обсуждать -тут о вельменешановном пане Хол-ке вспомнили а его за гриву нельзя ? с учетом его послужного списка давно пора в Лукяновку.

  4. Пшонке тот фотоснимок принесли жополизы! Которых много среди нас! А он польстилься на эту хуйню! Там ещё был снимок в окружении замов, типа как Наполеон в окружении Нея, Мюрата и других! Такое лизоблюдство и выражал золотой батон. Что его бандюкович себе заказывал? Сами дарим, сами и потом обсираем! Это о моральном здоровье общества.

  5. Старая команда воров возращается!! На недавнем августовском совещании Мон появился приснопамятный губер киевщины Мельничук. Да тот самый, который в 2016 в подоле настоятеля Лавры Павла месяц прятался , когда его хотели арестовать за взятку. За это время папа — герой Украины пал в колени папе — герою Пороха , поделился и Максима Мельничука просто выгнали с Кога.
    Теперь Министр освиты представил Макса , как ученого , который на международном уровне слепил егурт детишкам на воде…Эксперты уверенны — плакали и детки , заплачут и бюджетные денежки, ученный Мельничук умеет их тырить. Похвастался, что это он делает в качестве советника министра Апк!? Этот насоветует! А кто его выставил на смех курам- видно его бывшая завоблуо , а ныне замминистра мон Рогова при ходатайстве Луцкого. Компания блотная…. Втянут Шкарлета в омут…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

НОВОСТИ