Человек не терпит насилия!

«Юнайтед Табако» позбавили ліцензії

Голова фінансового комітету ВР нардеп Данило Гетьманцев повідомив про позбавлення ліцензії символу тютюнового контрафакту та корупції.

Йдеться про «Юнайтед Табако» об’єктом розслідувань, що не раз ставали як правоохоронців, так і журналістів.

«Ліцензії втратив символ тютюнового контрафакту та корупції. Тому, що красти акциз у армії та пенсіонерів, особливо у війну — остання справа, займатися якою нікому не дамо. Продажні рішення судів скасовано (з авторами ще розбиратимемося), податківців, які прикривали «бізнес», звільнено. Ніколи знову!» Гетьманців.

Гетьманцев подякував керівництву податкової служби, команді департаменту підакцизних товарів «за послідовну, принципову і, головне, непідкупну позицію, спрямовану на наведення ладу на тютюновому ринку».

«Юнайтед Табако» виробляє дешеві сигарети під брендами PULL та Marshall. Компанія працює з 2016 року. За цей час компанію не раз називали найбільшим виробником сірих сигарет. Компанія не раз привертала увагу податкових органів і платила штрафи за догляд у «тінь». Вона також була об’єктом розслідування журналістів. ЗМІ повідомляли, що фірма, ймовірно, має ще й політичний дах. Компанія оформлена на SENTROTREYD LIMITED із Маршаллових островів. Цей, мабуть, офшор контролює мешканка Жовтих Вод Олена Бойко. Вона — бізнес-партнер Сергія Дробота, екс-директора компанії «ВостГЗК», пов’язаної з Русланом Журило. Він зі свого боку — давній партнер екс-нардепів Миколи Мартиненка, Максима Полякова, Олега Кришина та навіть скандально відомого судді Артура Ємельянова. Брат Руслана Журило — Микола — свого часу вважався заступником директора фірми.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. Колы вже позбавлять лицензии «pidoRаshen»,продукцией якой завалены уси прилавки в ОРДЛО та у москви?
    Пора вже забить у жопу коллаборанту пидру парАшенке його россиянские тортики та карамельки на украинской крови

  2. А у чому я не прав,Игорёк? Що пидро парАшенко — воровита истота та коллаборант як и его издохший папеле ,псевдогерой Украини,неодноразово судимый за воровство?Который по трупам Небесной Сотни ловко вскарабкался на трон?
    Це общеизвестна ричь,аксиома.Именно поэтому его пропутинского пидора 75% и скинули с трона в навоз

  3. Ігор, звісно, має рацію. Скільки ще ця ворожина ОРДЛО буде псувати повітря у коментарях?
    Що, пане адмін, граємо у демократію? Чи вам приємно читати коли 5 президента поливають брудом?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

«Дело Федосеева»: громкая прелюдия к фальшивой приватизационной пьесе?

«Дело Федосеева»: громкая прелюдия к фальшивой приватизационной пьесе?

Без кардинальной реформы СБУ, особенно  при новом малограмотном руководителе, служба остается уязвимой перед рецидивами прошлого. И периодически может преподносить неприятные…
НОВОСТИ