Человек не терпит насилия!

Закарпаття. Оперативна обстановка!

Пропуск очільником митного поста «Лужанка» Закарпатської митниці Іваном САБАДОШЕМ контрабандної партії товару та подальше затримання правоохоронними органами наприкінці червня 2022 року транспортного засобу із продукцією марки «Apple” на сумму 2,4 млн доларів мали ефект ядерного вибуху та спричинили справжній посадопад в Закарпатській області, такого «ефекту» від бездіяльності митних органів не було дуже давно.

Офіс Президента України просто розірвало зі злості та рівня безкарності закарпатських посадовців після отриманої інформації від працівників Нацполіції, яку фігуранти скандалу довго, але неуспішно намагалися приховати від керівництва країни та громадськості.

✔️Звільнено керівника Закарпатської обласної прокуратури Дмитра КАЗАКА.

Звільнили за інертність та те, що так і не влився в закарпатське життя зі своїми правилами та розкладами. Не міг, і не хотів. Отримував в кінці місяця кеш, і все. Це призвело до плачевних наслідків. Повірили, що непричетний, тому що невіглас.

✔️Звільнено начальника УСБУ в Закарпатській області Івана РУДНИЦЬКОГО.

На відміну від КАЗАКА, в слова цього діяча, що він не знав про айфони, ніхто не повірив, та він сильно і не пручався, знизував плечима, йому сказали що все буде добре. Пішов змивати хабаря з мундира кров’ю в зону бойових дій.

✔️Звільнено начальника Закарпатської митниці Ігора БЕЗСМЕРТНОГО.

Не зумів навести лад на одній з найбільш проблемних митниць України. Незважаючи на значний керівний досвід, показав себе як нездара та непрофесіонал, корупційні скандали накочувалися морською хвилею одна за одною, а він лише протирав окуляри від поту та брехав, що нічого не знає, бореться з контрабандистами і скоро наведе лад. Оточив себе брехунами та підлабузниками як Сергій СОЗАНСЬКИЙ, а один з яких в результаті надурив бєса на 2,4 мільйона доларів. Це призвело до ганьби та повної капітуляції.

Разом з Ігорем БЕЗСМЕРТНИМ звільнено і його заступника по збору чорного налу вимагача Сергія ГРИНЧИШИНА, котрий вже купив білети в теплі краї.

За тією ж адресою має велике бажання втекти й Іван САБАДОШ, володар елітної нерухомості в Іспанії, однак дана негласна команда в будь-якому випадку не допустити виїзда цього діяча закордон у зв’язку з розпорядженням ОП відправити реально за ґрати всіх фігурантів «скандалу з айфонами».

✔️Змінено куратора області від партії «Слуга народу».

Після «скандалу з айфонами» навіть Андрій Єрмак зрозумів, що Миколі ТИЩЕНКО краще варити борщ, ніж лізти в складні для його примітивного мозочку процеси державотворення.

🇺🇦Що далі?

Новопризначеному керівництву Закарпатської митниці — Сергію ПАСЮКУ та Євгену САФОНОВУ — чергові керівники, яким поставлено завдання навести лад на митниці та оновити керівний та інспекторський склад митниці.

Постійні корупційні скандали вдало сприяють одному важливому фактору — в резерві перебуває чимала кількість митників, діяльність яких призупинена внаслідок російської агресії. 

Саме в них зараз бачать резерв та можливість посилення слабких західних кордонів. 

Відповідно до інформації з кадрового департаменту ЦА ДМСУ, поставлена задача на 60% оновити керівний склад Закарпатської митниці та на 40% особовий інспекторський склад.

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. А ще є такий собі митник Сашко Гарайда. Він виконавець пропуску контрабаса. В минулому на бмв збив на смерть людину і зарішав питання за 50 тисяч баксів. Після чого знову збирав грошики на пунктах пропуску. Але йому завжди везе, бо коли якийсь «попандос» на МП, то він у сторонці,як сіра скромна богарка…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ