Человек не терпит насилия!

БЕБ (податкова міліція🖤)

✅Бюро економічної безпеки України формує територіальні управління

Ключовими напрямами територіальних управлінь Бюро економічної безпеки (БЕБ) стануть розшук та арешт активів російської федерації та республіки білорусь, їхня подальша передача до Агентства з Розшуку та Менеджменту Активів (АРМА), упередження розкрадання бюджетних коштів всіх рівнів, протидія порушенням у сфері підакцизних товарів та ігровому бізнесі тощо.

З цією метою переважну кількість співробітників територіальних управлінь Бюро економічної безпеки України (ТУ БЕБ) становитимуть детективи.

Робота ТУ БЕБ буде організована з урахуванням регіональної специфіки, а дії співробітників не перешкоджатимуть роботі легального бізнесу.

Центральний апарат БЕБ вже напрацював відповідні алгоритми діяльності територіальних управлінь.

Формування штату Територіальних управлінь БЕБ відбуватиметься в межах існуючого кошторису. Орієнтовна загальна кількість персоналу ТУ БЕБ в малих (за чисельністю та територією) областях становитиме 20-30 чоловік на область, у великих — 40-50 співробітників на область.

Першочерговим завданням керівників ТУ стане забезпечення функціонування управління, як юридичної особи та призначення мінімальної кількості фахового персоналу (бухгалтерів, юристів тощо), який забезпечить роботу та подальше проведення конкурсів на детективів територіальних управлінь у найкоротший термін.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Якщо БЕБ і надалі буде працювати суто на фейсбук і крім демагогії нічого не буде декларувати то його розженуть. Людей 9 місяців атестувати не можуть..

  2. Тобто, про некомпетентність більшості співробітників Ви мовчите ?)) там половина не знає що роботи, хто такий фунт …

  3. На сайті бюро опубліковано кількість звільнених та прийнятих на роботу. У червні звільнилося 24, а у липні 22. Хтось розуміє що відбувається у бюро? Чому так багато звільнених?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ