Человек не терпит насилия!

БФ «Єдність та сила»- аферисти

img 20220607 012812 644Відома квартина харківська аферистка, яка була зі своїм коханцем героями кримінальних хронік по віджиму квартир у соціально не захищених верств населення — займається нібито гуманітарною допомогою з метою подальшого ошукання мешканців Харкова, та присвоєння квартир малозахищених верств населення.

 

УВАГА, на фото Сергієнко Наталія Василівна. І це відома в поліції міста Харкова та СБУ Харківської області — квартирна аферистка, якій вручено декілька підозр та вона знаходиться під задатком.

 

Сергієнко підробила генеральну довіреність від імені Кукіної Ніни Яківни (1935 року народження). Продала квартиру на Московському проспекті, яка належала останній на праві приватної власності. Іншу квартиру, на Олексіївці ( де проживає бабуся) — Сергієнко продала разом з проживаючої там бабусею. Потім Сергієнко підмовила свого співмешканця вивезти бабусю жити до села, в дім до наркоманів. шляхом обману, співмешканець вивіз бабусю, але йому стало її шкода та він привіз її назад до квартири. зі сторони співмешканця має місце добровільна відмова від вчиненого злочину, а зі сторони Сергієнко має місце викрадення людини. Згодом Сергієнко не задоволена діями співмешканця, аби довести свій злочинний умисел направлений на викрадення самотньої бабусі,підпільно купує медичні препарати для того аби усипити стареньку. Злочинні дії Сергієнко були припинені слідчими Слідчого управління Харківської області, наразі Сергієнко обвинувачена в даній справі. Справа розглядається в суді. Восени 2021 року, ми могли спостерігати в мережі повідомлення про те що СБУ затримала квартирних аферистів, які займалися підробкою документів. Цими аферистами виявилась Сергієнко Наталія та її новий коханець Петлиця Андрій. Петлиця опинився на СІЗО.

Велика кількість епізодів даних боні та клайда,була на території Московського району міста Харкова. На сторінці волонтерської діяльності Сергієнко, воно (по іншому цю даму, яка ошукувала пожилих людей назвати не можна) пише в публікації подяку керівнику ХРУП 2 ГУНП в Харківській області (колишній Московський відділ поліції) — Дводненко Сергію. Сергієнко, ти серйозно???? А Дводненко взагалі в курсі, що така як ти — відмороження квартирна аферистка, про нього пише. Сергій В’ячеславович нормальний керівник, ти Сергієнко краще б епізоди свої та свого коханця, що в Дводненко на районі відбувались — помогла б розкрити, а то правоохоронці не по всіх вам ще підозри повручали.

Будьте обережні,та гоніть квартирну аферистку Сергієнко

» в след за русским кораблем»

 

 

Тепер Сергієнко, яка обирала в самотніх стареньких бабусь та дідусів, — під виглядом волонтера нібито допомагає їм. Повернемося до справи бабусі Кукіної, паспортні дані та копії правовстановлюючих документів, для підробки довіреності — Сергієнко Наталія отримала шляхом обману. Представилась Кукіній працівником соціальної служби, та втершись в довіру (декілька разів принесла продукти)- повідомила що допоможе в оформленні пільг по комунальних платежах.

 

Ніякої співпраці в адекватних людей з Сергієнко бути не може. Просимо людей бути уважними,з Сергієнко ви та ваші близькі можуть залишитися без житла.

Свою Псевдо волонтерську діяльність Сергієнко веде від імені своєї доньки Вероніки Чупріної. Називаються аферисти та псевдо волонтери «Єдність та сила»

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. I have been searching about lately. The up to date info on this web site is beneficial and appreciated and is going to assist me in our studies quite a bit. It is obvious this forum acquired a significant amount of specifics regarding the stuff I am interested in and the other hyper links and types of info also show it. I’m not typically on the internet very much although when I have a drink I am usually avidly searching for this kind of factual information or things closely related to it. When someone gets a chance, have a look at my website: [url=https://www.stephburtcashoffers.com/we-buy-houses-in-stonecrest-georgia/]who buys houses full around South Fulton Georgia 30213[/url]

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ