Человек не терпит насилия!

Об’єктивна оцінка ситуації у Донбасі

photo 2022 04 12 10 15 12 

Погіршення військової обстановки на   Лиманському та Північнодонецькому напрямках викликає стривоженість  у  Міноборони України.

Про це повідомляє джерело Цензор.НЕТ  у військовому відомстві. «Об’єктивна оцінка військової ситуації, що склалася  у Донбасі,  а також факти масового колективного дезертирства та  здачі у полон підрозділів   викликають крайню стурбованicть у вищого військового командування України»,  — вказує він.

«Вжиття термінових заходів щодо додаткової мобілізації громадян 1962-2004 років народження у  західних і центральних областях країни, які добре проявили себе в ході бойових дій, до складу підрозділів територіальної оборони можливо допоможе виправити критичну ситуацію на південно-східних фронтах.

Ми очікуємо, що прибуття нових частин на Лиманське і Північнодонецьке  напрямки дозволить закрити брешi у лінії оборони, прикрити транспортні комунікації, налагодити задовільне постачання військ і, зрештою, повністю, звільнити вказані райони і комунікації від окупантів. З цією метою підготовлено відповідний наказ головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Віримо в ЗСУ! Все буде Україна!».- резюмує джерело.

https://censor.net/ua/forum/3345971/obyektyvna_otsinka_viyiskovoyi_sytuatsiyi_u_donbasi

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 3 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ