Человек не терпит насилия!

Чому Венедіктова тисне на суд?

25 news big v1647781975Генеральний прокурор Ірина Венедіктова повідомила, що українські суди тричі відмовилися взяти під варту «злодія в законі» Панюшина В.М. та тричі відмовлялися застосовувати до Панюшина В.М. екстрадиційний арешт.
d3e560b6 c8d8 43c9 b61b b261a9424ff0

 

 


1f64df6e 3f27 45f9 8216 e79b158cba2a

З власних джерел нам стали відомі подробиці такої «зухвалої», на думку Ірини Венедіктової, поведінки українських суддів. В нашому розпорядженні з’явилося цікаве процесуальне доручення Офісу Генерального прокурора органам національної поліції України. Згідно з його змістом, Офіс Венедіктової розглянув запит Генеральної прокуратури Російської федерації про видачу Панюшина В.М. для притягнення його до кримінальної відповідальності та негайної його видачі до країни-агресора.

Ми змогли отримати і непублічний коментар і від самих представників судової влади, які не менш здивовані публічним випадом Генерального прокурора в бік судової влади, але ще більше зухвалістю Генерального прокурора. Суд, тричі відмовляючи в застосуванні до Панюшина В.М. екстрадиційного арешту виходив з того, що застосування до особи персональних санкцій не дає жодного права Офісу генерального прокурора затримувати особу, ким би вона не була. Прокурорам було добре відомо, що Панюшин В.М, на час розгляду судом клопотання прокурорів користується всіма правами біженця, адже рішення суду, яке набрало законної сили про відмову в наданні статусу біженця не існує, а задоволення Офісом Генерального прокурора запитів країни-агресора під час війни проти України, без належної правової позиції, судом вважається не зовсім доречним. Тим більше, в порушення існуючих законів. Представники судової влади наголошують, що при наявності законних підстав, будь-яку особу, яка вчинила кримінальне правопорушення, може бути затримано уповноваженою особою. Але публічний тиск Генеральним прокурором Іриною Венедіктовою на органи судової влади через публікацію викривленої інформації є вкрай недоречним.

Та ще одна деталь. Ми – не росія. І тільки суди в нас мають законне право визначати вину людини. Але аж ніяк не генпрокурор. Мабуть, Венедіктова про це забула. А може ніколи і не знала. Нагадаємо також, що спроби тиску на суд – серьйозний злочин проти держави. І в умовах воєнного часу – також. Також якось дико виглядає намагання генпрокурора видати біженця з країни-агресора – країні агресору. Це взагалі якось дуже погано виглядає. Якщо доведен злочин людини – судить її в Україні. Але видавати зараз росії … це схоже на державну зраду. Викликає здивування, що у пані Венедіктової взагалі є зараз час на тиск на суддів в цій справі і на намагання повернути біженця до мордору. Може, краще було би займатися документуванням військових злочинів росіян, та припиненням діяльності зрадників, Якіх навіть у відомстві Венедіктової – дуже багато.

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Если текст сложен читайте по частям-обдумывайте содержание прежде чем отвечать. Автор не всегда разьясняет смысл и суть информации-нада иногда читать между строк и знать реальную историю . Перед кончиной больной ругался последними словами- а нет ли в его словах попытки дискредетации прокурора Венидиктовой ?

  2. Пишуть що Панюшин це «злодий у закони»
    По понятиям колы ты соби чухаешь як вор — людина яка противопоставила себя Закону — то взападло ныкаться за мусаров или судейских,просить у них захисту та пидтримки .Тюрма для вора—то дом родной
    Так що штрибан пиздуй до себе на россию и там продвигай воровську идеологию сидя на ручке вид швабры,тут война йде

  3. Бгг.Ще фуфел сфоткався с якойто марухой ,у руках шолом,Соске на лоб жовто-блакитний прапор прилепив
    Демонструе суспильству мол вот «я та моя соска патриотични патриоты»
    Зовсим як Посивилый,та же тактика поссать в глаза,изобразить с себе те чим не являешься

  4. Ми живемо в правовій державі Україна та воюємо з рашистами наймитами путіна,в нас своїх злодюг вистачає в кожній інституції розпилювати бюджетні гроші,якого милого ми прихистили москалюгу біля корита неньки України.Чемодан,вокзал на мацкву!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Річниця звільнення Баканова і Венедіктової. Всі поїли і в шапках

Річниця звільнення Баканова і Венедіктової. Всі поїли і в шапках

19 липня 2022 року голова СБУ Іван Баканов та генпрокурорка Ірина Венедіктова були звільнені від посад. Довкола цієї події розгорнувся…
Почему Червинский в тюрьме, Баканов – в киевском бассейне, а Венедиктова до сих пор в Швейцарии?

Почему Червинский в тюрьме, Баканов – в киевском бассейне, а...

Странно, что мы до сих пор не видим указа Зеленского об увольнении Ирины Венедиктовой с должности Посла в Швейцарии. Стоило…

Венедиктову арестовали? Сухачев на очереди?

У Швейцарії при спробі проведення фінансових операцій по депозитних рахунках колишнього Credit Suisse (нині під контролем UBS Group AG), на…
НОВОСТИ