Человек не терпит насилия!

Харківський прокурор Купріянов — роками «продавав» Україну

img 20220408 014427 838Знайомтесь Купріянов Володимир — це особа яка протягом тривалого часу займає керівні посади органах прокуратури міста Харкова. Дана особа являється зрадником України, та проявляла повне нівелювання норм Закону України. Такі як ПОЗОР Прокуратури — Купріянов, привели до того що в нашій країні — Україні, відбувається війна.

2017 рік — Купріянов, бере участь у фальсифікації кримінального провадження відносно свідка в рамках замовного вбивства. Завдяки такому як Купріянов, виявляється що у нас в країні діє так зване «телефонне» право, кумівські відносини та долю людини можливо продавати, як пиріжок на базарі. Купріянов має куму — Литвиненко Татьяну. Співмешканцем Тетяни, являється представник нині забороненої партії Шарія — Крохмаль Вадим. З 2017 року до моменту початку війни з РФ, Крохмаль та Купріянов займалися незаконним «обналом» (легалізацією доходів) грошових коштів за допомогою схем забороненої в Україні організації «Оплот». До легалізації доходів, Крохмаль та Купріянов залучили особу яка безпосереднє відношення до організації «Оплот» — Михайленко Сергія (фото 3).

Також, встановлено, що Купріянов мав безпосереднє відношення до «продажу справи Санпітера». Дана справа стосується незаконного викрадення громадянина України Санпітера в не визнаній республіці Курдистану. Зокрема, начальник відділу митниці Харківської області Калашников, домовився про незаконне постачання зброї в невизнану республіку Курдистану, та гарантом домовленості було життя людини. Шляхом обману, зі сторони Калашникова, в полон до Курдів потрапив Санпітер. Дану справу зміг за декілька років спустити та продати, прокурор Купріянов. З моменту вступу Крохмаль до партії Шарія, Купріянов діяв як пособник в даній партії, прикриваючи незаконні дії її члена, та допомагав в незаконних діях членам даної партії — зокрема співмешканцю його куми — Крохмаль.

Також встановлено, що Купріянов має близькі відносини з Габелком Павлом (батько якого, Габелок Сергій — начальник контрольно пропускного пункту Щербаківка)- саме сім’я Габелків, за корупційної підтримки Купріянова — займалася незаконними мігрантами. Батько та син роками переводили осіб поза митним контролем України.

Із за таких осіб як Купріянов, в Україні війна — корупція та нівелювання норм Закону, привели до війни.

Просимо Офіс Генерального прокурора України, відсторонити Купріянова від займаної посади. Центральний апарат СБУ — провести об’єктивну перевірку фактів викладеній заяві, що до вас надійшла.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ