В умовах російського вторгнення в Україну Захід повинен задіяти повне торгове ембарго та привести РФ до міжнародної ізоляції. Російський режим має розглядатися як вигнанець і бути повалений.

Про це в коментарі Guildhall заявила президент Конгресу українців Канади Олександра Чижій.

false

«Позиція Українсько-канадського конгресу щодо російських санкцій є простою. Ми підтримуємо швидкі та жорсткі санкції, запроваджені Канадою та нашими міжнародними союзниками після геноцидного вторгнення Росії в Україну. Ми закликаємо всіх до запровадження повного торговельного ембарго щодо Росії та повної ізоляції Росії від міжнародної спільноти. Злочинний російський режим, який загрожує всьому світу, має вважатися ізгоєм та повинен бути поваленим», — зазначила Голова Конгресу українців у Канади Олександра Чижій.

«Ми закликаємо всі транснаціональні компанії, які ведуть бізнес у Росії, закрити там свої представництва та утриматися від будь-яких угод із Росією чи у Росії. Будь-які гроші, які сплачуються у вигляді податків до Росії, — це гроші, які підживлюють російську військову машину. Ми вдячні та підтримуємо багато компаній, які вже ухвалили рішення покинути Росію», — йдеться у її заяві.

 

false