Человек не терпит насилия!

Удобрені кров’ю чорноземи – або міняю танк на ковбасу..

kacapi 200 html 4dec31a4

Життя – неоцінний дар, яким варто користуватись з розумом. Та, як виявляється, російським окупантам ані розум, ані уявлення про цінність життя не властиві. Видно тому вони і розтрачають свої життя так бездумно, беззмістовно, даремно.

Та в цьому є і свої плюси – здобрена кров’ю загарбників українська земля розквітне, розцвіте. Її будуть звеличувати і пам’ятати кожне покладене за Незалежність життя, а добриво, російських солдатиків, пролиту російську кров ніхто і не згадає.

Хто ж захоче берегти у своїй пам’яті картинку кишачих опаришів у багні, чи може хтось фотографує на згадку стаю щурів. Ніхто, бо бридко, як і розуміння того, що в сучасному цивілізованому світі існує нація, викликаюча аналогічні почуття огиди. І навіть трупи російських військових, розкидані попри палаючу техніку, не викликають ані натяку на якесь навіть віддалене відчуття співчуття. Адже за всю історію не було жодного прецеденту де б загарбників ховали з почестями чи горювали за ними, де за відібрані життя побратимів не плюнули б їм в слід у братський могильник при дорозі.

Маємо нагоду перевірити – сьогодні в Ірпіні пройшли запеклі бої, ми з боєм відстояли місто і знешкодили кацапську бойову групу.

05525eda171aa712d9061
ad0e96d210ef6ab7c5931
6981a9cf913bf0ed16e25

Відчуйте. Бачите, нічого крім гордості за наших хлопців і радості, що вони вціліли.

https://youtu.be/zormXLj99oY

https://youtu.be/3ZAMFqvNdrs

https://youtu.be/6aELE3hBhiw

https://youtu.be/4_2jw75sHms

https://www.youtube.com/watch?v=9FD2YDNaEKw Все що лишилось від ординців в Ірпіні 27.02.22

А ми з вами вже мабуть читали звіт Міноборони – на даний момент російська армія втратила майже чотири з половиною тисячі особового складу. Не впекло ніде? — то і не згадаєте, залишиться у пам’яті сухим числом, звітністю, чимось неважливим бо залишають за собою ось це:

0cbbb1f41a8b3f32cd05b

А ми після них ось це:

cfa9277d600b6b66208ad
aabf22c779b8d1dd6d19d

https://www.youtube.com/watch?v=XlMrgXhNCWs

З дитини на задньому фоні вийде чудовий коментатор.

0d02b44f9b469b11d4889

Кажуть людина помирає тоді, коли не залишиться тих, хто її пам’ятає. Виходячи з цієї сентенції, добриво для українського чорнозему в Ірпіні розчинилось в історії остаточно.

Хоча для нас статистика все ж приємна:

Сумарні орієнтовні втрати ворога за три попередні доби (24,25,26) загарбницької війни Російської Федерації в Україні.

✔️Літаки 27

✔️гелікоптери 26

✔️Танки 146

✔️Бойові броньовані машини 706

✔️Гармат 49

✔️ЗРК БУК 1

✔️Град 4

✔️Автомобільна техніка 30

✔️Цистерни 60

✔️БпЛА ОТР 2

✔️Кораблі/катери 2

✔️Засоби ППО

✔️Особовий склад орієнтовно 4300(уточнюється)

👆інформація орієнтовна і може уточнюватись, оскільки ії вкрай складно отримувати після бою, адже командири насамперед зосереджуються на веденні бою. Крім того, якщо бій тривав вночі, і розпочався в одну календарну дату, а завершився в іншу, то доволі складно відділити у яку саме добу стались ті чи інші втрати.

Передають вдячність росіянам і захисники Харкова за доставку зброї в місто. Кажуть ще парочку росіян доб’ють і все, — місто буде зачищено від мерзоти.

https://www.facebook.com/watch/?v=1047225452494939&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&ref=sharing

9ec2d68206fb6cb004d97

А подивіться як приємно у Харкові горить російський танк. https://youtu.be/iPdkU4eC7Bg

6f846b8f94d4456922f27

Звісно в ньому росіяни. Але відео назвали — Гори гори ясно — у Харкові підбили бронетехніку. І жодної згадки про підгорілу кацапню не залишиться, ні про жодного з них. Тож, удобрюйте наші чорноземи.

Або здавайтесь, замість того щоб ходити по хатам просити їсти чи губитись на дорогах.

Ми ж бо бачили вже чимало таких історій:

«Звонил родственник из Краснополья!!! Это пиздец….россияне бросили технику(без топлива) ,блокпосты,оружие и пешим ходом идут по Краснополью голодные,холодные спрашивают дорогу на Сумы ,чтобы сдаться или чтобы показали дорогу обратно на россию. Дядька в шоке…Краснополье на ушах».

Чи як сьогодні під Вишгородом в Казаровичах у ординців закінчився бензин, ті полишали техніку за що і поплатились її миттєвим спаленням місцевою пацанвою.

І ті бідаки хотіли царювати на нашій землі?!

https://youtu.be/Hc1H7XkXtr8

— Мам, я в плену в Украине? — Ты как там оказался?

931acdf4e4e353eb84604

https://fb.watch/bqYpqEGCRB/

45c9ad3edcdfd84f769ea

https://fb.watch/bqYDJe7BVq/

8de02a01cbf399fa0512c

https://youtu.be/6T9kppgzI5I І ще один допит зеленого чоловічка

Тож і лишають українські бійці послання для русських:

1ba21f8ead0e020bed770

https://youtu.be/FJvsqSPRWvQ Послання кацапським виблюдкам

Не дарма путін звільнив начальника свого генштабу. З таким військом не те що воювати, поруч срати би не став. А техніку ми ще відібємо!

Оцените материал:
54321
(Всего 2, Балл 3 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Дякуюємо за змістовну статтю пане Сергію,що будемо робити з гнидами які живуть на Украіні та служать роками зрадникам-потворам медведчуку,козаку,шуфричу,ківі,мураєвим та іншим падлюкам з опзж?Це болюче і непоправиме,ми зобов‘язані після нашої народної перемоги над діявом світого маштабу путіним,очисти Україну на всіх рівнях від хутора до столиці знищити раз і назавжди та показати приклад світовій спільноті і нашим внукам,дітям,вороги зобов‘язані сидіти довічно в буцегарні!

  2. Плюсую друже Володимир! хіба не знаете що робити з зрадниками .- для початку спитаемо тих хто повенен був це робити? Ми всіх іх гнид знаемо від генералів до дерустанов з них і почнем.

  3. Почему Украина не может ёбнуть их на территории бывшей Белорусии или в РФ по моему их самолеты, аэродромы ждут этого

  4. Настало время для японцев- гнать московитов с Курил -вернуть себе назад острова ИТУРУП-КАНАШИР-ШИКОТАН нефик им прохлаждаться да коренные жители сами будут рады выбратся из ето нищиты. Заявить и послать нафик путина Татарстану .- Украина должна признать его самостоятельным государством -потом Башкирию и так по алфавиту .

  5. Ебашим кацапов как блядей)))) дисантнтки в рот начинают брать, только чтоб не убили)))) Кадыровци нохчи ебаные скулят как шлюхи)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Ирпене отбили танковую атаку русских

Мэр Ирпеня Александр Маркушин подтвердил то, что украинские наши войска отбили атаку врага. «Сегодня в Ирпень зашли со стороны Бучи…

В Ирпене проходит антицыганский митинг

Массовый митинг против «наркоторговцев, воров, грабителей» проходит в городе Ирпень Киевской области. Об этом в воскресенье, 17 октября, сообщает бывший…
НОВОСТИ