Человек не терпит насилия!

Перші щури (крысы) генерали — Сокуренко В.В., які кинули особовий склад Харківського національного університету внутрішніх справ.

Ось і перші щури (крысы) генерали, які кинули особовий склад Харківського національного університету внутрішніх справ. Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ, генерал поліції третього рангу Сокуренко Валерій Васильович із своєю правою рукою, який займається корупцією в університеті, першим проректором полковником поліції Швецом Дмитром Володимировичем покинули особовий склад ХНУВС на произвол судьби. Но ми справимось без цього зрадника генерала Сокуренко В.В. Гарно Сокуренко В.В. придумав відсидітись із Швецом Д.В.  в теплі в Кременцузі (Полтава), а потім повернуться коли все буде добре, який він генерал. Справжній генерал сидить в окопі с хлопцями, а не втікає як щур коли гаряче. Чому офіцери поліції ГУНП в Харківський області залишаються нести службу в Харкові, а генерал Сокуренко Валерій Васильович зі своїм першим проректор полковником поліції Швецом Дмитром Володимировичем втекли з Харкова. Вони не є жителями Харкова, вони є жителі Києва і тільки 7 років качали гроші в свій карман і займались особистим збагаченням, що ХНУВС став дуже корумпованим університетом, коли прийшов час захищати ХНУВС і Харків то вони втекли. Які вони офіцери ГАНЬБА таким офіцерам. Чому вони не з нами  боронять Харків та ХНУВС. Де наш ректор? Вони є зрадниками котрі повинні нести відповідальність у військовий час. Президент України, Керівник Офісу Президента України, Генеральний прокурор, Віце-прем’єр-міністр України — Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністр внутрішніх справ України, Міністр оборони України зверніть на це увазу і назначте нам гідного ректора університету, патріота не на словах, а який на ділі покаже, що він є патріотом України, Харківщини і Харківського національного університету внутрішніх справ.  В такий час потрібно виявляти зрадників.

Оцените материал:
54321
(Всего 4, Балл 4.25 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. Этих позорных гнид нужно судить показательным судом в Харькове, за дезертирство! Только в статье не упомянули не менее мерзкую крысу из свиты пришельцев Сокуренко — это рукожопый футболист Бортник!

  2. Пітухі та з ними ця Сашуріна ,,доктор філософіі,, якій позор ,поки дівчата захищають Харків вона захищає матню у Щвєца на Західній ,прафура продажня ,Доктор Корупції ось її наукова ступінь ,з тих курсантів бабло вишибала за магістратуру та пєрєвод у Харків ,найобувала людей на бабло.Позор такім крисам ,унівєр був до пріхода цих пітухів ,дійсно класним універом і був порядок ,а нє ці шлюхі барабанщіци яких вмєсто учьоби турне проводили з паличками ,та торгували єбалами як і Сашуріна,люди до них мали хоч якусь повагу ,були наряди та учьоба ,поважали офіцерів .Нормальних офіцерів вигнали з універу а своїх підарасів корупційних з Київа пристроїли ,числяться на посаді а по факту на роботі немає нікого.Гнати таких підарів з універу ,поверніть нормальних людей до роботи,закрийте цей блядський шоу барабанщіц,нехай діти знають що таке учьоба та наряди. За футбольне поле бізнес відкрили в унівєрі та закрийте ж його нахуй ,ми не знали що це таке й не було такого довбойобства і жилось чудово!Зробили з унівєру якесь шоу фєстіваль ,гнати зрадників в слєд за РУСЬКИМ КОРАБЛЬОМ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ