Человек не терпит насилия!

Під виправною колонією в Одесі мітингують родичі ув\’язнених

Информация о безобразиях появлялась и раньше. Проблема ведь не только в этой колонии, так что можно ожидать аналогичные акции в других колониях.

Під Південною виправною колонією №51 в Одесі проходить акція протесту родичів і близьких ув’язнених проти порушення прав і свобод. 

За підрахунками журналістів, їх зараз близько тисячі осіб, люди продовжують приходити. 

Учасники імпровізованого мітингу протестують проти свавілля виправної системи щодо ув’язнених. Йдеться про порушення базових людських прав і свобод, негідних умов утримання, тортур з боку правоохоронних органів і персоналу виправної установи. 

Присутні під в’язницею тримають плакати з гаслами «Зупиніть насильство над ув’язненими», «Ув’язнені – теж люди», «Припиніть вбивати наших дітей», «Стоп насильству», «влада, народ бунтує» і наполягають на негайному виправленні ситуації. Люди показують фотографії побитих родичів, які постраждали від свавілля не тільки в Одеській колонії, а й в інших виправних установах. 

Близькі ув’язнених обіцяють зробити акцію безстроковою, вимагають прибуття міністра юстиції Дениса Малюськи і Омбудсмена Людмили Денисової. Активісти звертаються до Президента України Володимира Зеленського з вимогою втрутитися і почути доведених до відчаю свавіллям і злочинними діями влади людей.

https://www.unian.ua/society/pid-vipravnoyu-koloniyeyu-v-odesi-mitinguyut-rodichi-uv-yaznenih-novini-odesi-11711788.html

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

НОВОСТИ